Recent Posts

20 Αυγούστου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Σιωνιστών από τον ΘΕΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ



ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
        shacogr@yahoo.gr
ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 20/8/2013
Προς τα ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΓΚΟΪΜ
του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
gadthe@hellenicpolice.gr 
poledres.protodikeiothes@n3.syzefxis.gov.gr 

Τέκνα μου περιούσια εκ του Ιουδαϊκού Ισραήλ
Τα ψέματα σας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!
Έχετε μια τελευταία ευκαιρία ακόμη να παρουσιαστείτε ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ στις 22/8/2013 στις 11 το πρωί στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, για τις θηριωδίες που εξακολουθείτε να διαπράττετε κατά της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ανθρωπότητος με τα ΚΤΗΝΗ ΣΑΣ, που τα αποκαλείτε σιβυλλικά στην αραμαϊκή σας γλώσσα ΓΚΟΪΜ.
Σας θυμίζω ότι τα γκόιμ σας, τα έχετε μάθει να βωμολοχούν τους πάντες και τα πάντα! να με αποκαλείτε μαλάκα! να με λέτε αχμάκη (αγαθό)! να διαδίδετε ότι κοιμάμαι όρθιος! και ότι δεν ασχολούμαι με τα εγκόσμια, αφήνοντάς σας να μετατρέψετε τον πλανήτη αυτόν, που τον έφτιαξα για νοήμονα όντα, σε ένα απέραντο ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ!!! Που τα μάθατε τα κτήνη σας να ουρούν και να αφοδεύουν όπου αυτά τα γουστάρει! Και σας ερωτώ ευθέως, το ΚΟΡΑΝΙ! και την ΣΑΡΙΑ! για ποιούς σας τα ΕΦΤΙΑΞΑ; Δεν σας τα έφτιαξα για να εφαρμόζετε τους νόμους μου; Και να αποδίδετε δικαιοσύνη βάση της Σαρίας;;; εσείς εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια τι κάνατε; Φροντίσατε να αυξήσετε το ζωικό σας κεφάλαιο, βάζοντάς το να βοσκά παράδες στον αχανή σας βοϊδότοπο, μετατρέποντας τον πλανήτη σε ένα απέραντο KERATISTAN!!!
Και τώρα μου θέλετε να σας χρίσω και παντοκράτορες μέσα στις 77 φεουδαρχικές σας μπανανίες, που τα ζωάδια σας τα έχετε τοποθετημένα και στων βοδιών τα κέρατα, παίζοντας μαύρα κόκκινα στις πλάτες των λαών, διαιρώντας τους σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, σε βασιλόφρονες και κομμουνιστές, σε προοδευτικούς και συντηρητικούς, σε χρυσαυγίτες και συριζαίους λαθρομετανάστες, σε καπιταλιστές και προλετάριους, μια κι εξακολουθείτε να μην βλέπετε την ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ την ιουδαϊκιά, κι έχετε και την απαίτηση από τα μασόνια σας να σας ΣΕΒΟΝΤΑΙ, που τα βάζετε μέσα στα βαρέλια των στοών σας να βουρτσίζονται εκ περιτροπής μέχρι να αλληθωρίσουν τα μάτια τους και να κλουβιάσει το μυαλό τους!
Ού – ού – ού να μου χαθείτε ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του κερατά! Που με την παλιά σας τάξη πραγμάτων και με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 σας, θέλετε να μου παραστήσετε τους παντοκράτορες επί της γης! καπηλευόμενοι όλα τα αγαθά της γης, με τις θυγατρικές μαφιόζικες επιχειρήσεις σας Α.Ε- Α.Ε.Β.Ε. – Α.Α.Ε. – Α.Τ.Ε. -  Ε.Π.Ε. – Π.Α.Ε. – Ε.Ε. – Ο.Ε.Β.Ε. – OFFSHORE και λοιπές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος, που τις εντάσσετε όλες στην γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε., που περιλαμβάνει από δεσπότες μέχρι και σαλεπιτζήδες, μην αφήνοντας κανένα επάγγελμα αλώβητο, με πρώτους και καλύτερους τους γιατρούς, που τους δίνετε την ανάλογη εντολή, εάν πρέπει τον κάθε έναν που τους επισκέπτεται να τον δολοφονήσουν με επιστημονικό τρόπο ή να τον κάνουν καλά! Τους ταγματασφαλίτες, που τους έχετε στα Σώματα Ασφαλείας να ξυλοφορτώνουν τους απροστάτευτους πολίτες, και να καταστέλλουν την οποιαδήποτε εξέγερση, που εναντιώνεται στην ιουδαϊκή σας δυναστεία.
Τους δε ΔΗΘΕΝ πολιτικούς σας να παραμυθιάζουν τον κοσμάκη, σαν τον γιαλαντζί Ερντογάν σας, που τον έχουν πάρει χαμπάρι το τι σόι Ισλαμιστής είναι και στα Πομακοχώρια της Δυτικής Θράκης, όπως και τον Μόρσι σας στην Αίγυπτο, τον Αμπντάλα σας στην Ιορδανία, τον Άσσαντ σας στην Συρία, τον Αμπού Αμπάς στην ΔΗΘΕΝ Παλαιστίνη, μέχρι και τον Ναστράλα της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. κι αυτόν μέσα στην εβραϊκή μαφία τον έχετε! Μη μπορώντας ακόμη να δείτε χαΐρι και προκοπή, με όλα τα πολιτικά μινικόσκυλά σας σε ολάκερο τον πλανήτη, με τα χρωματιστά πολιτικά λουράκια που τα φοράτε στους λαιμούς, βουλιάζοντας όλες τις οικονομίες των λαών, με τα περίφημα GOLDEN BOYS που τα έχετε σε όλα τα κοινοβουστάσια απανταχού της γης!
Και μου έχετε μούτρα να μου θέλετε να σας αφήσω να μου κάνετε και τον ναό του Σολομώντος στην παλιά Ιερουσαλήμ, για να προσκυνάτε στο υπόγειο τον Βάαλ Μιάν, μαζί με τους ραβίνους και τους Λευίτες δεσποτάδες σας. Καλά ρε τέκνα μου περιούσια δεν το πήρατε χαμπάρι ότι το 586 π.Χ. σας έστειλα τον Ναβουχοδονόσωρα για να σας τον γκρεμίσει τον ναό και να σας εκτοπίσει στην Μεσοποταμία; Όπως και το 70 μ.Χ. με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο, που σας τον γκρέμισε τον ναό και σας διαολόστειλε από την Παλαιστίνη; Όπως ξαναεπιχειρήσατε να τον στήσετε το 361 μ.Χ. με τον Ιουλιανό σας τον Παραβάτη αλλά οι χοντροκέφαλοι πρόγονοι σας κατάλαβαν πως ναό του Σολομώντος δεν ήθελα να γίνει, γι’ αυτό κι εγκατέλειψαν τότε την προσπάθεια, μια κι έβλεπαν να βγαίνουν φωτιές από τα θεμέλια και να πεθαίνουν όσοι καταπιανόντουσαν με την ανοικοδόμηση του βρωμερού ναού σας. Για να σας αποδεκατίσει το 628 μ.Χ. ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ηράκλειος και να σας διαολοστείλει κι αυτός στα πέρατα της γης για τις ραδιουργίες που του σκαρώνατε, χρηματοδοτώντας τους υποτακτικούς σας Πέρσες για να του κάνουν τις δολιοφθορές. Φθάνοντας στα χρόνια του Μογγόλου Τζένγκις Χαν  το 1223 μ.Χ. να σας λιανίσει την ιουδαϊκή σας φάρα μαζί με την συγγενική σας την φυλή τους Χάζαρους, που τους προσηλυτίζατε κι αυτούς στον Ιουδαϊσμό.
Και για να έρθουμε στον Νοέμβριο του 2004, που εξαργυρώσατε στις 19-11-2004 την επιταγή των 30.000 ευρώ, που το ανθρωπάκι του Θεού παρέδωσε την επιταγή στον Λευίτη μαφιόζο δέσποτά σας με ανοικτό αποδέκτη, λέγοντάς του, ότι ΕΓΩ Ο ΘΕΟΣ θα σας πω τι ναό ΘΕΛΩ! Και την απάντηση την έχετε στα χέρια σας, μια και χτύπησα ΣΤΑΥΡΟ μπροστά από το ποσόν! μπλοκάροντας ακόμη και το πλήκτρο της γραφομηχανής. Εσείς λοιπόν τι κάνατε; Την εξαργυρώσατε και την καρπωθήκατε όπως και την πρώτη τον Νοέμβριο του 2003 με το ίδιο ποσόν των 30.000 ευρώ. Στις 26-12-2004 το πήρατε χαμπάρι; το τι σας ετοίμασε ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ του 666 σας; το χτύπημα στον Ινδικό ωκεανό δεν ήτανε τσουνάμι, αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!!!
Τώρα που ξέρετε το τι ναό θέλω, όχι του Σολομώντος αλλά της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ (ΑΛΚΑΪΝΤΑ) στην ΝΕΑ Ιερουσαλήμ, πρέπει να προσέλθετε στις 22/8/2013 για να μου πείτε για ποιο λόγο καταδυναστεύετε την ανθρωπότητα, κι αν με πείσετε περί του αντιθέτου, να μεσολαβήσω για την ασφαλή  μεταφορά σας σε άλλο γαλαξία, στήνοντας εκεί το 5ο Ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ! Εάν όμως ΔΕΝ προσέλθετε, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΕ ΕΡΗΜΗΝ από λιντσάρισμα μέσω Ισλάμ και τα περίφημα ΓΚΟΙΜ σας για ψαροτροφή, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν. Και τα 77 φεουδαρχικά σας Κ.Ι.Σ. τσιμεντωμένα, πασσαλωμένα και φουνταρισμένα στις πρωτεύουσες των τριγωνικών σας μπανανιών θυμίζοντας στις νοήμονες κοινωνίες πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ από 22-12-2012, με το νέο barcode 555, που το μοστράριζα στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή το 1453 μ.Χ. με τον νέο δικέφαλο αετό, που κρατά Σταυρό και Κοράνι! για να θυμίζω στους γνωστικούς πως αποτελούν παρελθόν πλέον οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ, που αφήσαν το σήμα τους στα δημόσια WC των αφοδευτηρίων της γης!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου