Recent Posts

29 Ιουλίου 2013

Προς την υπηρεσία του Σ.Δ.Ο.Ε. θυγατρική της Σιών α.ε.



Θεσσαλονίκη 29-7-2913
Προς τον προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου
Ντόντο Ιωάννη
Ολύμπου 29 Τ.Κ. 570 09 ΚΑΛΟΧΩΡΙ
Χαρούμενε προϊστάμενε
Στις 15-8-2013 επιτελείται το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ μετά την επιμνημόσυνη δέηση της ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών της εταιρειών, καθώς και το ληγμένο 666 τους, που το μοστράριζαν οι ΑΦΡΟΝΕΣ και ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ Σιωνιστές σε όλα τα προϊόντα της γης.
Στις 16/8/2013 στα εδώ δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και στις 11 ακριβώς, γίνεται η διαπίστωση ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ στον 2ο όροφο και στο γραφείο του προέδρου Πρωτοδικών Παναγιώτη Παυλίδη, προκειμένου η ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να επανακτήσει όόόλα τα κλεμμένα που συγκέντρωναν οι ΑΦΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Εβραίοι. Εσείς πρέπει να έχετε μαζί σας την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που με την μέθοδο των μαγνητικών πεδίων την μεταφέραμε στο Πρωτόκολλο της υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου τον Απρίλιο του 2003 θεωρημένη κι ελεγμένη από ΕΜΑΣ, που προστατεύουμε τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για τις δύο πρώτες πέτσινες ιουδαϊκές επιταγές, αξίας 20.630 ευρώ που η Ζαριανοπούλου Ευδοκία στο Πρωτόκολλο τον κάλεσε τον δικό μας να της εξηγήσει μια και απορούσε πώς γίνεται να είναι θεωρημένη η καταγγελία κι ελεγμένη και να μην έχει πάρει αριθμό Πρωτοκόλλου. Και ο Γιώργος Κουκάκης, τότε προϊστάμενος του Σ.Δ.Ο.Ε., ΛΟΥΦΑΞΕ μια και τον απειλούσε ΠΡΙΝ τηλεφωνικώς τον δικό μας, ότι θα του κάνει μήνυση για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ επειδή του λέγανε οι ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι ότι διαδίδει στην αγορά ότι ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ!!! Απαιτώντας 100.000.000 δρχ. όπως του υπαγόρευαν οι μαφιόζοι Ιουδαίοι της γιγάντιας Σιών α.ε.
Μην ξεχάσετε τους πρώην ταξιάρχους, που τους επισκέφθηκε στις 23-4-2003 στην παλιά αστυνομική διεύθυνση της οδού Βαλαωρίτου Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Κοκκίνη αρμόδιο σε θέματα Σ.Δ.Ο.Ε. και Χρήστο Ραδόπουλο σε θέματα ασφάλειας, που του αρνήθηκαν υποστήριξη, μια και στις 21-4-2003 είχε στείλει επιστολή στον καρπαζοεισπράκτορα υφυπουργό Οικονομικών Φωτιάδη Απόστολο, που έθαψε την υπόθεση για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, μια και του το έγραφε ο δικός μας, ότι «ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΓΟΥΝΕ ΛΑΔΙ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΙΝΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΕΖΙΝΗ (ΧΟΤΖΑ)». Τραβώντας την υπόθεση μέχρι τέλους, όπως θάψανε μέσω κρεματορίων τους (νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές) στο Διαβαλκανικό κέντρο, αποτελειώνοντας τον Αργύρη Βοσνάκη, καταβροχθίζοντάς του ένα εκατομμύριο δραχμές με την μέθοδο της ΔΗΘΕΝ τοκογλυφίας, όπως επιχείρησαν και τον δικό μας να τον  φάνε, και μετά επί του ασφαλούς να τον ξεφόρτωναν μέσω των ιουδαϊκών τους δικαστηρίων, που οι πατσαβούρες δικαστίνες και εισαγγελίνες βρίσκονται ακόμη επάνω στα έδρανα για να μην του δώσουν τις 20.630 ευρώ, που τον στήναν στο εδώλιο για απάτη και πλαστογραφία, ενώ οι επιταγές ήταν με ΕΠΑΡΚΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ και κατατεθειμένα τα χρήματα για 7 ημέρες, μπλοκάροντας τα οι πανέξυπνοι παντοκράτορες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ. Θέλοντας να τον γνωρίσει τον δικό μας και ο τότε πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. Μωυσής Κωνσταντίνης, που αποδήμησε από τα εγκόσμια, όπως και ο επόμενος αντικαταστάτης του που τον διαδέχθηκε, λέγοντας στον Λευΐτη δεσπότη Άνθιμο Ρούσσα το προφητικό «χρόνο δεν θα προλάβει να κάνει στο μαφιόζικο Κ.Ι.Σ.» Κάνοντας πράξη ΕΜΕΙΣ την προφητεία του.
 Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε μέσα στην αίθουσα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, που κρίνεται η τύχη των προϊσταμένων ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ, αλλά και των ίδιων των ΜΑΦΙΟΖΩΝ Σιωνιστών, που ξεφορτώνουν κόσμο και κοσμάκη οικονομικά σε συνεργασία με τα μασόνια τους και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ άπειρο κοσμάκη και εκτός κρεματορίων τους (νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές) όπως τον δικό μας, επιχείρησαν πολλάκις να τον δολοφονήσουν με την χαρακτηριστικότατη γιγάντια επιχείρηση που συμμετείχε στις 17-7-2003 όλη η εγκληματική Μοσσσάντ μετά των μασόνων συνεργατών της, που μετατρέπουν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ένα απέραντο και χαοτικό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου