Recent Posts

12 Ιουλίου 2013

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ



ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Νοήμονα τέκνα του πλανήτη γη. Σας εδημιούργησα τις προϋποθέσεις για να υπάρξει ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ με νόμους και αρχές, επιβάλλοντας την τήρηση των νόμων και τις αρχές του δικαίου για κάθε ΕΠΙΟΡΚΟ δημόσιο υπάλληλο κάθε έθνους, που είναι μπλεγμένος στις βρομοδουλειές των ΔΗΘΕΝ πανέξυπνων τέκνων και ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε μετά των θυγατρικών της εταιρειών Α.Α.Ε. – Α.Ε.Β.Ε. – Α.Τ.Ε. – Π.Α.Ε. – O.Β.Ε.Ε. - Ε.Π.Ε. – Ε.Ε. – OFFSHORE και λοιπών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και του 666 που είναι μοστραρισμένο σε όλα τα αγαθά της γης, μια και είναι η γραμμογράφηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Περιέρχονται όλες αυτές οι επιχειρήσεις στους πολίτες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με βάση το ΚΟΡΑΝΙ που το έγραψα διά χειρός Μωάμεθ το 570 μ.Χ. και την πλήρη εφαρμογή της ΣΑΡΙΑΣ, για την παραδειγματική τιμωρία των επίορκων συνεργατών των ιουδαϊκών μιασμάτων που σιβυλλικά τους αποκαλούν ΓΚΟΪΜ στην μητρική τους γλώσσα την Αραμαϊκή. Η εξέχουσα αφρόκρεμα (elite) πηγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες στον Αμαζόνιο ποταμό στα πιράνχας, που τα δημιούργησα γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά, και τους ζόρικους μασόνους βορά στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας, μια κι αποτελούν την Σαβούρα της νοήμονος κοινωνίας.
Στις 21-12-2012 έγινε η ταφή της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ και αφρόνου παλαιάς τάξεως με το 666 τους και από 22-12-2012 είναι γεγονός η νέα γραμμογράφηση σε όλα τα προϊόντα του πλανήτη γη με το 555 που το μοστράριζα σε όραμα το 1453 μ.Χ. στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή της Πόλης, για να συνενώσει τις δύο θρησκείες σε μία, φυλάττων το διά του ΚΟΡΑΝΙΟΥ, Σταυρού μου πολίτευμα.
Εδημιούργησα τον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ το 1152 μ.Χ. για να θυμίζει σ’ ολάκερη την οικουμένη πως αυτή γίνεται το ορόσημο που ΣΩΖΕΙ όλον τον κόσμο από την σιωνιστική μασονική πανούκλα, που κατέτρωγε επί αιώνες όλες τις οικονομίες των λαών της γης, και συντελείται το μέγα θαύμα στις 15-8-2013, μια κι ακολουθεί η επιμνημόσυνη δέηση για την άφρονα και άπληστο τάξη, των ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.
Αναλαμβάνοντας από την επόμενη ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων που ο ναός τους πρέπει να ανεγερθεί στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που φέρει το όνομα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στα Αραβικά ΑΛΚΑΪΝΤΑ για να θυμίζει στους τυχόν επίδοξους μιμητάς των Εβραίων την ενδεκάτη μου εντολή ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ.
Τέλος ορίζω πολιτική αγωγή τον φέροντα την χαρακτηριστική υπογραφή Χατζής με τον διακριτικό στόχο της ισοπέδωσης της ιουδαϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου