Recent Posts

15 Ιουλίου 2013

Προς τον χαρούμενο Κάρολο Παπούλια




Νέα Ιερουσαλήμ 15-7-2013

Προς τον Κάρολο Παπούλια
Πρόεδρο της GREKYLIKIS επαρχίας
του βαλκανικού φεουδαρχικού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
Ηρώδου Αττικού & Βασ. Γεωργίου  Β’ 2 Τ.Κ. 10674 ΑΘΗΝΑ

Χαρούμενε Κάρολε  

Σου εσωκλείει το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μέσα στο φάκελο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τις 15/8/2013 στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που τελείται επιμνημόσυνη δέηση για τον ΑΦΡΟΝΑ λαό, που τα πάντα τα έχει ισοπεδώσει, και παραχαράξει την ιστορία της ανθρωπότητας, παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο με την λογική του παραλόγου.
Να σε στέλνει εσένα στα στρατόπεδα του Νταχάου, του Άουσβιτς, και του Μπιργκενάου, να αποτίσεις φόρο τιμής στα ΔΗΘΕΝ θύματα του 3ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ, που ο Μαξ Μέρτεν τους έστελνε από την Θεσσαλονίκη τους ομογάλακτους αδερφούς του Εβραίους σ’ αυτά τα στρατόπεδα, για να την βγάζουν ΖΑΧΑΡΗ οι πανούργοι Σιωνιστές, μέχρι να τους κάνουν κράτος τα υποτακτικά τους μασόνια στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. Κι αφού τους φτιάξανε κράτος στην Παλαιστίνη, να στέλνει αεροπορικώς ο Καραμάν Αλής τον Μαξ Μέρτεν στην Γερμανία, προκειμένου να συμμετάσχει στην κυβέρνηση του Αντενάουερ, ανοικοδομώντας παράλληλα και εδραιώνοντας το 4ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ, μια και αυτό είναι και το τελευταίο, μένοντας στην ιστορία της ανθρωπότητας ως ο βάρβαρος λαός, που τα πάντα σφετερίστηκε με την αχαλίνωτη απληστία του, μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, αιματοκυλώντας ολάκερη την ανθρωπότητα, καθαιρώντας πρόσφατα τον υποτακτικό τους μασόνο Μόρσι, και τοποθετώντας τον επόμενο Μωχάμετ Ελ Μπαραντέι στην Αίγυπτο, μια και είναι το επίσημο φερέφωνό τους αυτό το μασόνι του κερατά, που του έδωσαν και Νόμπελ του Μωχάμετ Ελ Μπαραντέι, και να βάζει τον στρατό να δολοφονεί απροστάτευτο κοσμάκη, προκειμένου να τους φέρει σε εμφύλιο σπαραγμό, όπως ακριβώς έκαναν το 1944 – 1949 στην Γκρεκία τους, με τους βασιλόφρονες και τους κομμουνιστές, για να απολαμβάνεις εσύ μεγαλεία, μια και σ’ έχουν τώρα ΔΗΘΕΝ πρόεδρο της Δημοκρατίας στην φεουδαρχική τους μπανανία, αποβιομηχανοποιώντας  την δήθεν χώρα και στέλνοντας τους δήθεν επιχειρηματίες μασόνους τους να στήσουν τις επιχειρήσεις τους στα γειτονικά Βαλκάνια, που τα έχουν κάνει κι αυτά ΤΑΡΑ – ΜΑΝΤΑΡΑ με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, τους Ουτσεκάδες του Κοσσόβου, τους Σκοπιανούς που είναι μόρφωμα πέντε εθνοτήτων, να τους βαφτίζουν Μακεδόνες με κυριλλική γραφή, και όχι Ελληνική, που γράφανε στα μνημεία τους οι τότε Μακεδόνες, του τότε υποτακτικού τους Αλέξανδρου, δολοφονώντας τον πατέρα του Φίλιππο, για να τον ονομάσουν και Μέγα τον Αλέξανδρο, μια και ήταν ο Μέγας μακελάρης, όπως και ο Ναπολέων Βοναπάρτης τους στην νεότερη Γαλλία τους.
 
-2-
Για να δημιουργήσουν ξεριζωμούς Ποντίων, Μικρασιατών, Θρακών, και Τούρκων, κάνοντας άνω κάτω την βαλκανική χερσόνησο με τους πανύβλακες μασόνους Κεμάλ Μουσταφά, Λευτεράκη Βενιζέλο, βασιλέα Κωνσταντίνο και τα λοιπά φερέφωνά τους. Διαλύοντας την Οθωμανική αυτοκρατορία εκ των έσω, με τους περίφημους ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ Εβραίους, που ΔΗΘΕΝ αλλαξοπίστησαν και γίνανε Μουσουλμάνοι, προκειμένου να φτιάχνουν ανενόχλητοι μασόνια του κερατά όπως του λόγου σας, που και τα 300 μέσα στην ΔΗΘΕΝ Βουλή των Ελλήνων είναι τα υποτακτικά μινικόσκυλα του ιουδαϊκού καναπέ.
Όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν επί ΔΗΘΕΝ επαναστάσεως του 1821, ζεύοντας μέσα στην μασονία όλους τους οπλαρχηγούς στην ΔΗΘΕΝ Φιλική Εταιρεία, για να διαπιστώσουν εκ των υστέρων όλοι τους, όπως και ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, πως το κόκκινο φέσι αντικαταστάθηκε με το μαύρο φεσάκι, το ιουδαϊκό κιπά.
Γι’ αυτό και ο μπαμπάς τους ο Θεός, που σας παραμυθιάζουν ότι κοιμάται όρθιος και δεν ασχολείται με τα εγκόσμια, άφησε αυτούς επάνω στην γη να διαφεντεύουν τα γκόιμ τους (ζωάδια). Ενώ ΑΥΤΟΣ δημιούργησε τις προϋποθέσεις, τους καρχαρίες να τρώνε την SAVURA τα ζόρικα μασόνια, την εκλεκτή αφρόκρεμα (elite) στα πιράνχας, για το σχετικό ξεκοκάλισμα, το δε ΚΟΡΑΝΙ για την εφαρμογή των νόμων, και την ΣΑΡΙΑ για την πιστή εκτέλεση των νόμων και αποφάσεων, για μια κοινωνία δικαίου με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Συνεπώς το μέγα θαύμα συντελείται στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που σώζει όλον τον κόσμο από την σιωνιστική πανούκλα, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των λαών της γης μέσω της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 τους. Κι αναλαμβάνουν μετά δουλειά οι επουράνιες άυλες δυνάμεις σε συνεργασία με το τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ προκειμένου να ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ο πλανήτης γη, για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ! ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου