Recent Posts

1 Μαρτίου 2013

Mύνημα ανάστασης του Γένους των Ελλήνων







Θεσ/νίκη 11-3-2013

Προς τους νοήμονες Έλληνες πολίτες                                                 
Εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Έλληνέέές

Κάτι ανάλογο με μας του Κινήματος Νοημόνων Εθνών, που λέμε ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ISRAEL VAMBIR έλεγε κι ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, και δεν εννοούσε τους Τούρκους, αλλά τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, που με δόλιο τρόπο τους ζέψανε όλους τους οπλαρχηγούς να τραβάνε κουπί για την εβραϊκή μασονική μαφία, που έστηνε παρακράτη μαφίας σ’ ολάκερο τον πλανήτη, με το τάχα μου είναι τα περιούσια τέκνα του μπαμπά τους Θεού, που μέσω της μασονικής Φιλικής Εταιρείας του Ξάνθου, του Τσακάλωφ, και του Σκουφά, τους φόρεσαν τις μασονικές ποδιές και τους έκαναν όλους ιουδαϊκές υπηρέτριες, προκειμένου να συμμαζέψουν το ατίθασο Ισλάμ και να περιορίσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία. Και ο έρμος ο Θοδωράκης, νέος όταν ήταν έλεγε, «ωρέ ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία μας, και την υπογραφή του δεν την παίρνει πίσω!» Και το κατάλαβε εκ των υστέρων, όταν γέρος πλέον τον χώσανε στην φυλακή, επειδή ειρωνεύτηκε το δεκαεπτάχρονο παιδαρέλι τον Όθωνα, που τον κουβάλησαν οι Εβραίοι από την Βαυαρία, αλλά παράλληλα κουβάλησαν και όλους τους λιμοκοντόρους της μασονικής Ευρώπης, όπως και τον Μαυροκορδάτο να κουμαντάρει αυτός τα οικονομικά του νεοσύστατου GREKYLISTAN, και τον Καποδίστρια τον καθάρισαν μια κι αυτός ήταν δικός τους, γι’ αυτό και είπε ο Θοδωράκης, το κόκκινο φέσι αντικαταστάθηκε με το μαύρο φεσάκι, το ιουδαϊκό κιπά, και κατάλαβε πως αυτά δεν ήταν παιδιά Θεού, οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι, αλλά διαόλου σπέρματα.
Από τότε μας δημιούργησαν Μικρασιατικές καταστροφές, συμμαζεύοντας όλο τον Ελληνικό πληθυσμό από Μικρά Ασία, Ανατολική Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία, με τα μασόνια τους, τους πανύβλακες, Λευτεράκη Βενιζέλο, βασιλέα Κωνσταντίνο, και το ιουδαϊκό τους σπίρτο με το ξυραφένιο μυαλό τον Κεμάλ Ατατούρκ, που τους πούλησε την ισλαμική Τουρκιά στους Γιαχουντήδες (Εβραίους) ΜΠΙΡ – ΠΑΡΑ μια και ο Σουλτάνος αρνιόταν στους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους και δεν τους πούλαγε γη στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, προκειμένου να κάνουν κράτος τα ιουδαϊκά μιάσματα του κερατά. Οπότε μας έμπλεξαν σε πόλεμο το 40 στα αλβανικά βουνά, να τρωγόμαστε με τον Μπενίτο Μουσολίνι, μας δημιούργησαν τον εμφύλιο οι πανούργοι κοπρίτες Εβραίοι, παίζοντας μαύρα κόκκινα στις πλάτες του κοσμάκη, χωρίζοντας σε βασιλόφρονες και κομμουνιστές, μας δημιούργησαν το Κυπριακό με το άλλο τους μασόνι τον Μακάριο, μας χρεοκόπησαν τέσσερις φορές και τώρα μας πηγαίνουν για την πέμπτη χρεοκοπία, καθαίρεσαν με τα τσογλάνια του Πολυτεχνείου της 17 Νοέμβρη τον ΓΙΓΑΝΤΑ και λεβέντη Γ. Παπαδόπουλο, επειδή τους αρνήθηκε να τους παραχωρήσει την Κρητική Σούδα για να βομβαρδίζουν από εκεί τα υποτελή αμερικανάκια τους, τους άμαχους Αραβικούς λαούς, όπως κάνουν τώρα στην Συρία με τους μισθοφόρους τους, κουβαλώντας από το Παρίσι τον Καραμάν Αλή, Πόλη του Φωτός, που φιλοξενούν απ’ όλο τον κόσμο όόόλα τα ΦΩΤΕΙΝΑ καραμασόνια τους, όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Αγιατολάχ Χομεϊνί της Περσίας, και μύριους άλλους, όπως τον παπάρα Ανδρέα Παπανδρέου, που παραμύθιαζε τον κοσμάκη με το «Τσοβόλα, δώστα όλα», και μετά το γύρναγε κι έλεγε «έλα ρε, πλάκα έκανα», παίζοντας με τον πόνο των φουκαράδων, και υπέγραφε ερήμην του Ελληνικού λαού για αγοραπωλησίες του αιώνα, αεροσκαφών, φρεγατών, καθώς και για τα κέρατά τους τα δίφορα. Και τώρα με τις 300 κότες που τις έχουν στην ΔΗΘΕΝ Βουλή των Ελλήνων να τους κάνουν αυγά, νομοθετώντας νόμους γι’ αυτούς και τις επιχειρήσεις τους, και για τον φουκαρατζίκο τον κοσμάκη κουτσιλιές (φόρους και χαράτσια).
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Και μην πτοείστε από τον θρασύδειλο Εβραίο δυνάστη, καθώς και από τα μασονοειδή απόβλητά τους, που είναι προγραμματισμένα τα ΖΟΡΙΚΑ να πάνε για ψαροτροφή. Μέχρι το Πάσχα των Ελλήνων του 2013 βάφουμε και τα κόκκινα ιουδαϊκά αυγά, για μια κοινωνία ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, και απόδειξη; Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ μας προέτρεψε να εξαφανίσουμε την παλιά τάξη πραγμάτων με το 666 τους, που είναι και του αντίχριστου, και μας δάνεισε εμάς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555 την υπογραφή του που σημαίνει ΣΤΟΧΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ, ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ.  


1Μου αρέσει! · · ·
  • Αρέσει σε 14 άτομα.
  • Στέφανος Χατζηιωάννου βalentina,αυτα που προβαλεις ειναι νορμαλ καταστασεις,οι κοπριτες εβραιοι αναγκαζουν τα μασονια τους στης μεγαλες εορτες,να βαζουν εναν μεσα στο βαρελι που εχει τρυπα απο ενα σημειο,και τους αναγκαζουν τους υπολοιπους να τον πηδανε με την σειρα, διασκεδαζωντας με αυτον τον τροπο τα κοντομυαλα μασονια τους.καταντια περιουσιου λαου του θεου.να τα βλεπουν οι τσογλανοι εβραιοι,που το τελος τους ειναι παραδειγματικο.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ Νομίζω πως για μια ακόμη φορά επιχειρείτε σκόπιμα μια παραπληροφόρηση η οποία εγείρει αίσθημα φανατισμού στους αγράμματους ρωμιούς νεοφασίστες. Και το κάνετε σε μια περίοδο που σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα 192 μόλις χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους το οποίο οραματίσθηκαν, οργάνωσαν, δώσανε τις περιουσίες τους και την ζωή τους κάποιοι ΜΑΣΟΝΟΙ.
    Εγώ δεν έχω σχέση με την τεκτονική στοά, αλλά σαν Έλληνας χρωστάω νομίζω τα πάντα σ' αυτούς που κατάφεραν να αναστήσουν τον παλιό σπόρο του Ελληνισμού και να ιδρύσουν κράτος με αυτό το όνομα σε πείσμα της εκκλησίας η οποία είχε απαγορεύσει να ακούγεται καν αυτό το όνομα. Η λέξη Έλλην ήταν συνώνυμη με την λέξη ειδωλολάτρης.
    Κανένας οπλαρχηγός του 1821 δεν ήταν αμύητος στην Μασονική φιλική εταιρία. Ποιούς βρίζετε νεοβλάκες λοιπόν τον Υψηλάντη, τον Διάκο, τον Καραϊσκάκη, τον Φεραίο, ton Mαυροκορδάτο, τον Π.Πατρών Γερμανό, ποιόν;;;;
    Θα πρέπει η βλακεία κάποτε να σταματήσει και να αποδοθεί η τιμή που ανήκει τους ήρωές μας και στην οργάνωση που ανέλαβε τον ρόλο της μύησης και απελευθέρωσης.
  • Στέφανος Χατζηιωάννου aaa ree χαρουμενε γιωργαρα στεργιανε,που νομηζεις πως οι νοημονες πολητες μασανε ακομα ιουδαικο ταραμα,ο θοδωρακης κολοκοτρονης ,αν και μασονος αργα το καταλαβε ,και υπε, το κοκκινο φεσι αντικατασταθηκε με το μαυρο φεσι,δηλαδη το ιουδαικο κιπα.πληκτρολογησε λοιπον neataxi555.blogspot.gr για να χεστης απ την χαρασου.και πουσε, δεν σας γλυτωνει τωρα ουτε η εγκληματικη σας μοσσαντ.πατε απο λυντσαρησμα,οοοοολοι οι εβραιοι.και τα χαρουμενα μασονια σας για ψαροτροφη.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ρε φίλε έχεις μπερδέψει την βούρτσα με το άλλο, άστο αφού δεν θέλεις να διαβάσεις και να μάθεις.
    Μιλάμε για τον Ελληνικό τεκτονισμό με τον οποίο συμπορεύτηκε η εκκλησία (αν όχι όλη, οι υψηλόβαθμοι επίσκοποι τουλάχιστον). Μόλις το 1933 αποφάσισε να τον δαιμονοποιήσει και να αποφασίσει συν τοις άλλοις υπογραμμίζει ότι ο Τεκτονισμός «υπομιμνήσκει τας παλαιάς εθνικάς μυστηριακάς θρησκείας ή λατρείας, από των οποίων κατάγεται και των οποίων συνέχειαν και αναβίωσιν αποτελεί» (Περ. Εκκλησία 48, (4-12-1933), σ. 1).
    Αυτό ψελλίζεις και συ σήμερα χωρίς να σκέπτεσαι.
  • Στέφανος Χατζηιωάννου γιωργαρααα,αα ρεε μαφιοζε καλητεχνη,που μας λες οτι μπερδαβουμε την βουρτσα με το αλοοο,και δεν μας λες οτι τα δυκασας χαιβανια τα μασονια, που τα βαζετε να βουρτσηζωντε μεσα στης μασονικεσας στοες , αποκαλωντας τα ζωαδια [ γκοιμ ] στην μητρικη σας γλωσσα.γνωρηζεις πως ο μπαμπασας ο θεος δεν κοιματε ορθηος ; οπως πιστεβετε οι πανεξυπνοι εβραιοι με το ανεβασμενο σας αι-κιου; μαθε λοιπον πως μας εδωσε εντολη να μοστραρουμε στο διαδικτηο διαταξη του κινηματος νοημονων εθνων,βαφωντας μεχρι το πασχα των ελληνων και τα κοκκινα ιουδαικα αυγα . α φ ε ρ ι μ .


                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου