Recent Posts

15 Μαρτίου 2013

Προς το AL TSANTIRI NEWS



Θεσσαλονίκη 15-3-2012
προς AL TSANTIRI NEWS

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΤΙΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS

Να ξέρατε πόσο κοντά είναι η σωστή πληροφόρηση; που με ένα κλικ μπαίνεις στην neataxi555.blogspot.gr από την ιουδαϊκή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;  Όσο κοντά είναι η λογική από την τρέλα, και το αντίστροφο! Μια και σας στήσανε την ιουδαϊκή τους παράγκα μέσα στον τσαντιρομαχαλά σας τα ΔΗΘΕΝ πανέξυπνα τέκνα του μπαμπά τους του Θεού, που απελευθερώνουν έθνη από τους φανταστικούς τους δυνάστες, και βάζουν κάτι πανέξυπνους νεοέλληνες σαν τον Αλέξη Κούγια να μας αποκαλεί νεοβλάκες, εν όψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου του 1821, λες και δεν ξέρουμε πως τον βάζουν αυτοί οι απελευθερωτές ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι μέσα στο βαρέλι και τον βουρτσίζουν εκ περιτροπής όόόλα τα ομογάλακτα μασόνια της στοάς του.
 Άάάά ρέέέ κατακαημένη μασονία τι σού ‘μελλε να πάθεις; Να βαράς παλαμάκια στον Γ.Α.Π. τον χαμογελαστό Γιωργάκη, στον φιρφιρίκο Αντωνάκη Σαμαρά, που είναι και ο τελευταίος τους σκυταλοδρόμος, με το υπόθετο στο χέρι! αντί για στικάκι, προκειμένου να αφοδεύσουν  οι Εβραίοι όλα τα μασόνια τους, όπως τον Τσε Γκεβάρα τον Τσιπράκο, την καντηλανάφτισσα του κουκουέ το Αλεκάκι τους την Παπαρήγα, αλλά και στον σομούν-πελεβάν τον Βαγγελάκη Βενιζέλο, καθώς και στον λαλίστατο Μιχαλολιάκο τους, με κολαούζο τον Φωτάκη τους Κουβέλη, που τον ντύνουν αριστερό κολλητήρι μασκαρά, για να δουλεύουν όλους εσάς, που σας αποκαλούν ζωάδια (γκόιμ) στην μητρική εβραϊκή τους γλώσσα. Και βγάζοντας για παρελάσεις διαμαρτυρίας τα ζόμπι  τους, τους συνδικαλιστές.
Ντύνοντας με την καλύτερη στολή τον εαυτό τους, περιούσια τέκνα του Θεού, αυτοί οι Ιουδαίοι καραγκιόζηδες, που έχουν στήσει την ιουδαϊκή τους την παράγκα ανάμεσα στους τσαντιρομαχαλάδες του πλανήτη γη, προσπαθώντας με τα χαρούμενα μασόνια τους σαν τον Αλέξη Κούγια, που μας δήλωσε ότι δεν είναι μασόνι αλλά θα ήθελε να τον βάζουν μέσα στο βαρέλι και να τον βουρτσίζουν με τις βούρτσες τους τα χαρούμενα μασόνια, που άλλα τον τρώνε και δροσίζονται, και άλλα αναστενάζουν μέσα στις στοές από το πολύ τους ζόρισμα, που τα φιστικώματα καλά κρατούν στο ημίφως των μασονικών τους στοών.
Και ο παιχνιδιάρης ο μπαμπάς τους, ο Θεός των Εβραίων, να μας προγραμματίζει συνάντηση στις 26-2-2013 ημέρα Τρίτη! που λέει και ο τσαντιρόπληκτος τους Λάκης Λαζόπουλος «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ» και σε χαμηλόφωνο τόνο της Ιουδαίας πόρνης τρίτης το κάγκελο, εντοπίζοντας μέσα στα γραφεία των δικηγόρων του 3ου ορόφου του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, μια και κουμαντάριζε τα υποτακτικά του γκόιμ μέσα στο δικαστικό μέγαρο, ο κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου και φεουδάρχης του βαλκανικού φεουδάτου της GREKYLIKIS μπανανίας. Κι αφού τον μαρκάραμε, τον διπλαρώσαμε, μοστράροντας την ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ αλλά και την ΜΗΝΥΣΗ  και τα ασφαλιστικά μας μέτρα κατά της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 τους, περνώντας τον για δικηγόρο, και λέγοντάς του. Είσαι για μια χοντρή κονόμα; Εσύ θα πήξεις στο τάλιρο, κι εμείς στον παρά, και τι παρά; με ουρά που φθάνει μέχρι τα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας. Μουγγάθηκε, αφού το ξεφύλλισε το δικόγραφο επί τροχάδην, και μια και ήταν απρόθυμος, του δώσαμε ένα έντυπο φυλλάδιο με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 για να το ανοίξει και να δει το μετάλλιό τους, που τους το προγραμμάτισε ο μπαμπάς τους ο Θεός, με σήμα το WC που είναι προγραμματισμένο να μοστράρει το άστρο του Δαβίδ στις δημόσιες τουαλέτες, μια και το ένα τρίγωνο δείχνει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του WC, που είναι ταυτισμένο με τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, που τα έκαναν ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!! Και μας αποκαλούν ενοχλημένοι, λες και είμαστε μασόνια, ΟΞΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΙΟΥΔΑΪΚΗ) ΠΑΡΑΓΚΑ! μέσω internet.
Τέτοιες πλάκες μόνον ο μπαμπάς τους ο Θεός μπορεί να τους κάνει, που πίστεψαν οι θρασύδειλοι καραγκιόζηδες πως με τα γκόιμ τους (ζωάδια) θα κουμαντάρουν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Τσαντιρόπληκτοι η ανάσταση του γένους των Ελλήνων και ολοκλήρου της ανθρωπότητος είναι κοντά! μέχρι το Πάσχα των Ελλήνων βάφουμε και τα κόκκινα ιουδαϊκά αυγά!
Θυμίζοντας στις επερχόμενες γενεές πως οι Εβραίοι, βρέθηκαν σε ΛΑΘΟΣ χώρα, σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη, με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες, πηγαίνοντας κατά διαόλου Σαμαέλ μαζί με το 666 τους, βάση ΚΟΡΑΝΙΟΥ προς ΔΟΞΑΝ του παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου