Recent Posts

28 Μαρτίου 2013

Προς το πρωτόκολλο της κατ' όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ του Α.Τ. Λευκού Πύργου







                   ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ

       ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΕΓΝΑΤΙΑΣ 100 Τ.Κ. 54623 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Εν Θεσσαλονίκη 29/3/2013


Προς το Πρωτόκολλο της

κατ’ όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

του αστυνομικού τμήματος ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ Θεσ/νίκης



ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ καταθέτει δύο ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, η πρώτη με ημερομηνία 21-2-2013 με συνημμένη ΜΗΝΥΣΗ και ασφαλιστικά μέτρα στο ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ Πρωτοδικείο κατά της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666, που χειραγωγούνται τα πάντα από το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο της φεουδαρχικής βαλκανικής μπανανίας, καθώς και δεύτερη ΔΙΑΤΑΞΗ με σημερινή ημερομηνία 29-3-2013 για την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του πλανήτη γη, που κατοικείται από νοήμονα όντα αλλά το κουμάντο το κάνουν παράνομα, και αόρατα, οι δήθεν πανέξυπνοι Σιωνιστές, με τα περίφημα γκόιμ τους (ανθρώπους κτήνη), προκειμένου να εξαπατούν, να καταπατούν περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών, να καταδυναστεύουν κοινωνίες λαών, και να δολοφονούν με την βοήθεια των γκόιμ τους ανυπεράσπιστο κοσμάκη.

Καλείστε τώρα να αποφασίσετε όλοι οι συνεργάτες της εβραϊκής μαφίας, που στελεχώνετε την δημόσια διοίκηση κάθε χώρας, καθώς και του ιδιωτικού τομέα μέσω των μαφιόζικων επιχειρήσεων της εβραϊκής ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ, να μας απαντήσετε μέχρι τις 29-4-2013 εάν επιθυμείτε να αυτομολήσετε από τις τάξεις της εβραϊκής μαφίας, προκειμένου να σας επανεντάξουμε στην ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ή επιθυμείτε να πάτε για ψαροτροφή, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκετε. Η elite στα πιράνχας, και η SAVURA στους καρχαρίες.

Έχετε λοιπόν τον χρόνο να αποφασίσετε, παραδίδοντας τις πινακίδες του ΝΖΜ2082 του μέλους του κινήματός μας, που παρανόμως ξήλωσαν ομογάλακτοι αδερφοί σας στα διόδια του Αιγινίου στις 21-3-2013 ενεργώντας υπέρ της παράνομης α.ε. που εκμεταλλεύεται τα διόδια και δεν πληρώνει φράγκο ενοικίου στο Ελληνικό Δημόσιο, ενώ το μέλος του κινήματός μας πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης στο Ελληνικό Δημόσιο για να κυκλοφορεί ελεύθερα. Και το όχημα είναι ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική, που είναι κοινής ωφέλειας (κ.ω.) για να μπορεί να περνά μέσα από φωτιές, από τρακαρισμένα και συγκρουόμενα αυτοκίνητα ΑΛΩΒΗΤΟΣ! (όπως ο τηλεοπτικός ΚΙΤ) και να του παρέχουμε και νομική κάλυψη!

Τέτοια ασφάλεια οι πάτρονές σας και ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι δεν έχουν, παρά έχουν ασφαλιστικές εταιρείες που τις χρεοκοπούνε και μεταφέρουν τις ντόγκες (φέσια) στον Ελληνικό λαό, βουλιάζοντας παράλληλα και την οικονομία της χώρας, με τα ανεγκέφαλα ζωάδια τους (γκόιμ), όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε!

Σημείωση προς αναγνώστες: Η ΔΙΑΤΑΞΗ  για την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, βρίσκεται στην ενότητά μας ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου