Recent Posts

12 Δεκεμβρίου 2012

O προάγγελος της ΠΕΝΘΙΜΗΣ και ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ προς την ΣΙΩΝ α.ε. και του 666



Θεσσαλονίκη 6-12-2012

        Προς τον ΕΝΣΤΟΛΟ Αστυνομικό Προϊστάμενο
Του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αριστοτέλους 18 Τ.Κ. 546 23 Θεσσαλονίκη
Χαρούμενε προϊστάμενε

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ
ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 77 ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΦΕΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.

Κομίζοντάς την στα ιουδαϊκά δικαστήρια της φεουδαρχικής ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ για τα περαιτέρω. Μια και προέκυψε πρόβλημα στις 3/12/2012 σε ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στην οδό Μοναστηρίου 93, που στεγάζει την ΔΗΘΕΝ δημοτική ιουδαϊκή αστυνομία. Καθώς μετά από 20 ημέρες πήγε να παραλάβει τις πινακίδες του ΝΖΜ 2082 οχήματός του, αρνούμενοι να του παραδώσουν τις πινακίδες επειδή δεν είχε καταβάλλει το ΔΗΘΕΝ πρόστιμο των 80 ευρώ για την απλή στάθμευση. Σημειώνουμε ότι το εν λόγω μέλος μας, πληρώνει κανονικά κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης στο Ελληνικό κράτος. Οπότε είναι νόμιμος ΚΑΘ’ ΟΛΑ! Αν οι πανέξυπνοι διαχειριστές Εβραίοι που την μετονόμασαν την ΕΛΛΑΔΑ  σε GREEKIA ισχυρίζονται το αντίθετο ότι δεν ήταν νόμιμος, τότε γνωστοποιήστε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  μέσω των δικαστηρίων σας, ότι με ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ υποτάξανε όχι μόνον τον Ελληνικό λαό αλλά ολάκερη την ανθρωπότητα, ιδρύοντας ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ στον πλανήτη γη μια και οι πρόγονοι τους είχαν την φαεινή ιδέα να ιδρύσουν την ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑ, επιλέγοντας τους πιο ανεγκέφαλους και υποτακτικούς υπαλλήλους τους, ονομάζοντας τους στην μητρική τους γλώσσα GOIM (άνθρωποι κτήνη) φτιάχνοντας την κοινωνία των κτηνών και μετατρέποντας τον πλανήτη γη σε μια πραγματική ΖΟΥΓΚΛΑ! ασύλληπτων διαστάσεων.
Στελεχώνοντας τις 77 φεουδαρχικές τους μπανανίες με βασιλείς, προέδρους ΔΗΘΕΝ δημοκρατιών, υποτελείς δικτατορίσκους, πρωθυπουργούς, υπουργούς, σεΐχηδες, πρίγκιπες, μεγαλοτραπεζίτες, golden boys, επιχειρηματίες της καρπαζιάς, κλινικάρχες, καθώς και κάθε είδους ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ στην γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. με μπαρκοταρισμένα όόόόόλα τα προϊόντα και τα κοινωνικά αγαθά του πλανήτη γη με το 666 που πηγάζει αυτό το νούμερο από το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους Δαβίδ. Ακολουθώντας κι εμείς πιστά τις οδηγίες του μπαμπά τους Θεού, που σας παραμυθιάζουν ότι αυτός ο Θεός δεν ασχολείται με τα εγκόσμια, μια και άφησε αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να κάνουν κουμάντο στην ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Έτσι κι εμείς αυτό το αστέρι τους το καθιερώνουμε κι επισήμως σήμα του WC, σε όλες τις πόρτες των δημόσιων αφοδευτηρίων, μια και το ένα τρίγωνο δείχνει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του WC, για να θυμούνται οι ανεγκέφαλοι επίδοξοι μασόνοι, και να παραδειγματίζονται οι γνωστικοί καθώς και οι επόμενες γενεές από το πάθημα αυτών των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ, πως κάποτε την νοήμονα κοινωνία την κυβέρνησαν οι ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ, οι ΑΠΛΗΣΤΟΙ, οι ΑΦΡΟΝΕΣ, και ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Σιωνιστές.
Όσοι λοιπόν από όλους εσάς τους χαρούμενους υπερασπιστές της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ να γίνετε οι νεομάρτυρες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, μας δηλώνετε ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ  κι εμείς ανάλογα  με την θέση που κατέχετε σας ξεσκαρτάρουμε στέλνοντας την elite στα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ και την SAVURA στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας.
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2012!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ, ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                              Με εντολή ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
                                                                                              της Χ.Α.Μ.Α.Σ.  της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.
                                                                                   και της ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ
                             
                                                                                          Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ (ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ)
                                                                                        ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. και του 666
                                                                                                           κατά δήλωση των Σιωνιστών ΑΛ ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου