Recent Posts

13 Φεβρουαρίου 2023

Με αφύσικους Σεισμούς η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

  ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, PACKOFLEX S.A. - packoflexsa@yahoo.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13/02/23

Τέκνα ΔΗΘΕΝ περιούσια του ΘΕΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !!! 

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό που έγινε στην ΤΟΥΡΚΙΑ & ΣΥΡΙΑ το κάναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας. Αυτών που σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ και το Ιουδαϊκό σας έμβλημα την 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 στην U.S.A. ήλθαν αυτήν την φορά πολύ κοντά στην γειτονιά σας, & σε ακτίνα μήκος 500 χιλιομέτρων σας κάναν ένα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ με ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ κτηρίων τύπου ΣΕΙΣΜΩΝ για να καταλάβετε ότι είναι καιρός και πρέπει να εγκαταλείπετε την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ καθώς είναι γη των ΑΡΑΒΩΝ ! Οι επιχειρήσεις σας όπως ξέρετε έχουν ΔΗΜΕΥΘΕΙ από 22/12/2012 ! Σύμφωνα με την ΕΝΤΟΛΗ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Βέβαια τα GOΪΜ-ΖΩΑ σας ΔΕΝ ξέρουν ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει παρέλθει ! Θυμάστε το 1492 μ.Χ. ο μπαμπάς σας ο ΘΕΟΣ !!! σας ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ μέσω της Βασίλισσας ΙΣΑΒΕΛΑΣ από την ΙΣΠΑΝΙΑ ! Δημεύοντας όλον τον παράνομο πλούτο που είχαν οι πρόγονοί σας ! Τώρα εάν με το καλό ΔΕΝ εγκαταλείψετε τα παντοκρατοριλήκια σας που βάζετε τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ σας να παριστάνει τον ΣΟΥΛΤΑΝΟ στην Μεσόγειο Θάλασσα, & τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ σας να στέλνει οπλισμό στο ΞΕΚΩΛΟΜΑ τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ σας ! Και να τους Οργανώνετε και εκλογές στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! & εάν ΔΕΝ συνέλθετε από την Ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! Τότε αναγκαστικά Θα έχετε απρόοπτες εξελίξεις όπως στις 26/12/2004 που εκείνο ΔΕΝ ήταν ΤΣΟΥΝΑΜΙ αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ ! γιατί ξέρετε πολύ καλά πως η ΕΝΤΟΛΗ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! ήταν να φτιάξετε την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στην ΘΡΑΚΗ & το Παγκόσμιο Ίδρυμα της Παναγίας ΠΑΝΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ Αυτής που την έχει προγραμματίσει να ΣΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ τον κοσμάκη από την Σιωνιστική Μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ ! Όπως και τον μεγαλόπρεπο ΝΑΟ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΑΛΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ! Καλά λοιπόν θα κάνετε να παρακολουθείτε το τι σας σέρνουν οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες αλλά και τον πρόσφατο Διάλογο που είχα με έναν πολίτη με μυαλό που αντιλαμβάνεται το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε και τα τρώτε παρέα με τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους σας ! 

Ακολουθούν οι Διάλογοι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

-Κωνσταντίνος Βασάλος

Εξήγησε μου κύριε Χατζή, γιατί ο τιμωρός θεός, δεν τιμωρεί τους υπαιτίους αλλά τιμωρεί τα θύματα; Από αυτό που έγινε στην Τουρκία και την Συρία, δεν νομίζω να ίδρωσε κανενός επικυριάρχου το αυτί. Γιατί τελικά, ο θεός των περιούσιων βάζει πλάτη να «προοδεύουν» οι δικοί του κι όλ´ οι άλλοι, να έχουν καταντήσει γκογίμ; Μήπως τελικά ο Γιαχβέ τηρεί τις υποσχέσεις του προς τους εκλεκτούς του κι όλοι οι άλλοι θεοί τον σιγοντάρουν;


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Κωνσταντίνος Βασάλος ακόμα ΔΕΝ κατάλαβες το τι συγυρίσματα κάνει αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? Στα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του ? ΔΕΝ είδες το τι πάθαν το 586 π.χ. ! με το ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ ? το 70 μ.Χ. ! με τον ΤΙΤΟ ΒΕΣΠΑΣΙΑΝΟ ? το 361-363 μ.Χ. ! με τον ΙΟΥΛΙΑΝΟ τον ΠΑΡΑΒΑΤΗ ? το 570 μ.Χ. που τους έγραψε το ΚΟΡΑΝΙ ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ ??? το 628 μ.Χ. ! με τον ΗΡΑΚΛΕΙΟ Αυτοκράτορα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ? που αυτόν ακόμη τον καταργιούντε Αυτά τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του ΚΕΡΑΤΑ ? το 1089-1092 μ.Χ. ! με τον ΣΑΛΑΔΙΝΟ ? το 1223-1227 μ.Χ. ! με τον ΤΖΕΝΓΚΙΝΣ ΧΑΝ ? το 1348-1350 μ.Χ. Με την ΠΑΝΟΥΚΛΑ στην Ευρώπη που την χρεώσανε στους εβραίους ! καθώς τους είχαν ΞΕΣΚΙΣΕΙ όλοι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί ! Επησις το 1453 μ.Χ. ! που τους μοστράριζε και το ΝΕΟ barcode 555 της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ με τον ΜΩΧΑΜΕΤ τον Β' ? το 1492 μ.Χ. που τους ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ ! μέσω της Βασίλισσας ΙΣΑΒΕΛΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ ? το 1612 μ.Χ. με τους ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ τους στην ΡΩΣΣΙΑ που τους αποδεκάτισαν οι ΡΩΣΣΟΙ με τον ΜΙΝΙΝ & ΠΟΖΑΡΣΚΙ ? το 1818 μ.Χ. με τον Μέγα ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ τους στην ΡΩΣΣΙΑ που έφυγε και αυτός με την ουρά στα σκέλια ? με τελευταίο στις 11/9/2001 που τους ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το Ιουδαϊκό τους έμβλημα ! και τους κάναν το πεντάγωνό τους σαν της Μαϊμούς τον ΚΩΛΟ ! στην U.S.A. ! Στραβωμάρα έχεις ? ΔΕΝ κατάλαβες πως στις 26/12/2004 τους κάναν ΜΠΑΖΑ όλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ τους στον Ινδικό Ωκεανό ? και φάγαν τα ΨΑΡΙΑ του ωκεανού 300.000 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΟΥΣ πελάτες τους ? Γιατί οι εβραίοι ΦΑΓΑΝ 30.000,00 ευρώ που προοριζόταν για το Παγκόσμιο Ίδρυμα της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ? ΔΕΝ ξέρεις ότι από 22/12/2012 είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ & ΤΑΞΗΣ ? ο ΘΕΟΣ Δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί τους έβαλε να παίζουν πετροπόλεμο με τα παιδάκια της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ? ΔΕΝ βλέπεις το τι ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ τους κάνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της Συναγωγές τους ? Ξεκληρίζοντας εκατοντάδες ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ? Το Ξέρει η εβραϊκή μασονική MAFIA πως είναι προγραμματισμένοι να έχουν παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ !!! μαζί με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! kapito ?


-Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Όση στραβομάρα κι αν έχω, αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν συγκεντρώσει όλον τον πλούτο της Γης. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τις φαρμακευτικές εταιρείες. Έχουν την εξουσία της υφηλίου κι αυτήν την στιγμή μέσω των εμβολίων, έχουν καταστήσει μελλοθάνατους το 80% της λευκής φυλής και το 50% των υπολοίπων.


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Κωνσταντίνος Βασάλος ΔΕΝ σκέφθηκες η Πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ ποιους θα στεγάσει εκεί μέσα στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ? τα 77 ενυδρεία ποιους θα υποδεχτούνε ? τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ & τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ γιατί τους έκανε ο μπαμπάς τους ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ??? Βλέπεις ? ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ !!! έχει πρώτα Δημιουργήσει της προ-υποθέσεις & έχει προγραμματίσει τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο Λαό του ! να έχει παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ ! Για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ μετά και τα GOΪΜ-ΖΩΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. ! panimai ? aaaa harasio !


-Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Προς το παρόν αυτοί έχουν το πάνω χέρι και μάλιστα Βαράνε αλύπητα και χωρίς οίκτο!


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

το Σενάριο και η Σκηνοθεσία έχει γραφεί από ΑΝΩΘΕΝ ! & Πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας πως έχει παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ ! Ο πλανήτης γη φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα ! ΔΕΝ ανα-ροτίθηκες γιατί οι πέτρες & τα πελεκούδια τους έχουν πάρει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύουν οι εβραίοι και τα τρώνε παρέα με τα GOΪΜ-ΖΩΑ τους τα μασόνο-ειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους ? ΔΕΝ πρόσεξες πως οι κατεδαφίσεις των οικοδομών γίναν από τα θεμέλια τους να έχουν ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ?


-Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέφανος Χατζής Ιωάννου είθε να αναλάβει ο Θεός τις τύχες μας, πριν οι σατανάδες εξαϋλώσουν την Γη


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Κωνσταντίνος Βασάλος Το ξέρουν οι εβραίοι πως έχουν επιλεχθεί από τον ΘΕΟ !!! να γίνουν το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ για της επερχόμενες γενεές ! kombrende mi kerido amigo ?


-Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Είθε…


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Κωνσταντίνος Βασάλος απόδειξη ? οι εβραίοι μου το επιβεβαιώνουν με επιστολή τους που μου την στείλαν στις 29/11/2005 ! πως ΔΕΝ την Βγάζουν ΚΑΘΑΡΗ ! μετά από την πρώτη επιστολή που μου την είχαν στείλαν στις 25/9/2005 ! anderstent ?


ο Δημόσιος Κατήγορος του νομικού τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου