Recent Posts

6 Φεβρουαρίου 2023

Προσεχώς το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. !

 ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α. Ε.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, PACKOFLEX S.A. - packoflexsa@yahoo.com

ΘΕΣΣΑΛONIKH 06/02/23

Προς τους εορτάζωντες εβραίους για το προγραμματισμένο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τους ! 
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. απολαύστε ΤΩΡΑ Διαλόγους για το τι σας σέρνει ο μπαμπάς σας ο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΘΕΟΣ !!! μέσω του Διαδικτύου σας ! Που αυτό το Διαδίκτυο σας το έφτιαξε ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! Για να καταλάβετε το τι σας περιμένει ΕΣΑΣ που το παίζετε περιούσιος ΛΑΟΣ του μπαμπά σας του ΘΕΟΥ !!! με τα των μασόνο-ειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! Υπομονή λοιπόν και σύντομα ακολουθούν εκπλήξεις για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας Οργάνωση που την στήσατε μέσω του Βαυαρού συνταγματολόγου σας του ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ καθώς του Υπαγορεύσατε να σας φτιάξει ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί ΔΕΝ σας άρεσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και για τον λόγο αυτόν τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ! με τους ΔΥΟ προσωπικούς του φρουρούς ! φορτώνοντας και την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στους ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΟΥΣ ! προκειμένου να φτιάξετε προτεκτοράτο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΔΗΘΕΝ κράτος ! για να ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ πρώτα τους Υπηκόους σας ! & μετά να τον ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ αυτόν τον κοσμάκη με επιστημονικό τρόπο με τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους σας που τους έχετε σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες σας, αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα των επιχειρήσεων σας μέσα στο GREKYLISTAN σας ! Καιρός λοιπόν να σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ αυτός ο μπαμπάς σας ο ΘΕΟΣ !!! μέσω των ΝΟΗΜΟΝΩΝ πολιτών ! Ακολουθούν οι Διάλογοι το τι σας σέρνουν οι Υπήκοοι σας, που ο μπαμπάς σας ο ΘΕΟΣ !!! φρόντισε να τους ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ ! και να αντιλαμβάνοντε το τι ΣΚΑΤΑ τους μαγειρεύετε ! και προσπαθείτε βάζωνας τα ΖΩΑ σας να τα φάνε !

Ακολουθούν οι διάλογοι με τον Εβραίο Pandeli Zapro:

-Olga Roumpati
Κανένας.

-ΒΑΣΙΛΗΣ παπαργυριου
Κανείς

-Pantelis Zapros
Αποψι μου ΖΑΦΕΙΡΗ απο απο την μεταπολυτευση και μετα κατεβηκαν ολο τα πεινασμενα σκυλια της πολιτικης αλητειας ,αφησαν την ΚΥΠΡΟ στης ορεξης του ΤΟΥΡΚΟ εισβολεα μας γεμισαν τα στομαχια με συνθηματα και αντισιακα σκατα η απατη πετυχε με χρεος πολλων τρ/ριων δραχμων το 1985 φτωχεψαν τηνχωρα Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ.Κ.Ε μας πουλαγαν δημοκρατια του κολου ,για να αποφυγουν το κραξημο δημιουργησαν δυο κυβερνησης για να σταματησουν τα κυβερνητικους εταιρους απο της απεργιες σχηματισαν τηνκυβερνηση ΤΖΑΝΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΞΕΝΟΔΦΩΝΤΑ ΖΟΛΩΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ Αλλα η απεργιες απεργιες πολιτικοι και κυβερνιτηκοι εταιροι σε κοντρα με φοβερη απατη κατεστρεφαν ολες της επιχειρησης με απατη δανεικων το σλογκαν ηταν εξηγιανσημε απατη των παντων, η απατη αυτη μεταφραστικε μαζι τα φαγαμε, ομολογησαν την απατη,ειχαμε μια αλλη πολιτικη διεφθαρμενη σχολη με φονους την 17 νοεμβρη η οποια στιρηζονταν απο την αριστερα στο συνολο της ,αφου δολοφονησαν τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Η ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΖΑΝ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΜΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΛΩΘΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΘΥΠΟΜΟΙΡΑΡΧΟΥ. Ετσι μονον θα παταχθη η βρωμια στελεχων της γαδα δεν υπαρχη η μεγαλυτερη μποχα που εχει συσωρευφθη στην γαδα ,πολλα τα λευτα που πεφτουν τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην ΑΘΗΝΑ .Εχουν συσωρευθη μια παρεα κλικαδωρον που δεν θα διστασουν και να σκοτωσουν οταν δουν οταν δουν οτι στενευη ο κυκλος. Απο το το 2012 δεν υπαρχη συνταγμα ,δημοκρατια δεν υπαρχουν θεσμοι δεν υπαρχη κρατος ο λαος συντηρη την αλητεια την βρωμια την μποχα σε ολα τα επιπεδα δεν υπαρχη τιποτα το ξεχωριστω. Πραγματικα σημερα καταφεραν να μην ξερει ο λαος που να ακουμπηση ψαχνη το αποκουμπη του και δεν υπαρχη πουθενα .Η πιο χειροτερες εκλογες οταν λεμε τοξικες ενοουμε ειναι γεματες φαρμακι κυβερνουν και μηλω για τους 300 που υποδαυλιζουν την τοξικοτητα με αγνωστο προσδιορισμο. Ευχομαι ο λαος να μην τους ακολουθηση να απεχουν απο μια πολιτικοι αλητεια μεχρι στιγμης ειδαμε τοση μεγαλη τοξικοτητα που φανταζομαι ο λαος το βλεπει και καταλαβαινη πολυ καλα ,αποψη μου οτι η αποχη θα ειναι πολυ μεγαλη που θα εκπλαγουμε απαντες και ειναι δημιουργημα μια πολιτικης αλητειας στο συνολο της.

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Pantelis Zapros Πολλά μας έγραψες ! αν και όλα ΑΥΤΑ τα ξέρουν οι πέτρες & τα πελεκούδια το τι ΣΚΑΤΑ τους μαγειρεύουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μπαμπά τους, Του ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΘΕΟΥ !!! και τα τρώνε κάθε μέρα αυτά τα ΣΚΑΤΑ παρέα με τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους τους ! Μεταξύ των άλλων έγραψες μια ημερομηνία έτους το 2012 !!! Σε πληροφορώ πως η εβραϊκή μασονική MAFIA ΞΕΡΕΙ πώς είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ από τις 22/12/2012 !!! Και για να μην τρομοκρατούμε τα GOΪΜ του Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα που τα κουμαντάρουν μέσω των επιχειρήσεων τους, Φέρε μου έναν πανέξυπνο εβραίο να σας πει το τι τους προγραμμάτισε όλους αυτούς τους κερχανατζήδες το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ τους ΤΕΛΟΣ o μπαμπάς τους ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! Και αυτό ? Για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ μετά μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για της λεπτομέρειες πληκτρολογείτε shaco-hamas.blogspot.com

-Pantelis Zapros
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αρα συμφωνης οσον αφορα το 2012 ηταν η αρχη του τελους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,Το αποτελειωση ο καινουργιος νεος σε ηλικια οτι το συνταγμα ηταν το εμποδιο για την πληρη φτωχεψη . ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΨΗΦΗΣΜΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΠΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .Φιλε μου η μισοι ελλαδα θα εκχωρηθησε βαθους χρονου προκειμενου να μην ενοχλειτε το κεντρο εξαλλου φροντισαν την μισοι ελλαδα να την μαζεψουν στο μαντροι που λεγεται νομος Αττικης. Μετα της εκλογες και μεχρι το 2030 δεν ξερω αν θα ζω μεχρι τοτε ,η επομενη εκχωρηση θα ειναι η ΗΠΕΙΡΟΣ . Ειμαστε η μοναδικη χωρα στην ευρωπη που ο ελληνας τρεφει απυθμενο μισος για την χωρα του .ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΗ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Pantelis Zapros Μα τι χαρούμενος που είσαι βλέπω ? Αυτά σας ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. ? ΔΕΝ σου είπαν τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? Ποιος τους ΕΞΑΫΛΩΣΕ το Ιουδαϊκό τους έμβλημα τους Δίδυμους Πύργους στην U.S.A. ? και τους φτιάξανε το πεντάγωνό τους σαν της Μαϊμούς τον ΚΩΛΟ ? για κάλεσε έναν πανέξυπνο εβραίο για να σου το επιβεβαιώσει ! και να σε πιάσει μετά ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ! μαθαίνοντας πως ο μπαμπάς σου ο ΘΕΟΣ !!! έχει πολύ περισσότερο μυαλό από όλους ΕΣΑΣ που σας προγραμμάτισε να σας στείλει στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μάνα ! kapito ?

-Pantelis Zapros
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Διακρινω οτι εχεις μεγαλο προβλημα με τους εβραιους και τους συων καλα θα κανης να πας να σε κοιταξη κανενας ψυχολογος να απαντας επι της ουσιας αυτα περισιων και επι αυτα ειναι για αυτους που εχουν χαση τον δρομο τους και δεν ξερουν που βρισκονται .

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Pantelis Zapros Πρόβλημα έχετε όλοι ΕΣΕΙΣ οι εβραίοι που σας προγραμμάτισε ο μπαμπά σας ο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΘΕΟΣ !!! που σας τα παίρνει ΟΟΟΛΑ ! & της ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας από το Ιουδαϊκό σας KERATISTAN ! ΦΟΥΝΤΑΡΩΝΤΑΣ σας μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! & στέλνοντας τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους σας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες σας στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και την SAVURA σαν και εσένα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής Θάλασσας ! για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ τον πλανήτη γη που τον έκανε AYTΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!! για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα ! Και ΟΧΙ για γιδάρηδες εβραίους αφέντες ! Σας το έκανε το 1492 μ.Χ. με την Βασίλισσα ΙΣΑΒΕΛΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ που σας ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ από εκεί Δημεύοντας όλον τον παράνομο ΧΡΥΣΟ & τα ΤΙΜΑΛΦΗ που είχαν οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ προγονοί σας ! μπας και ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ ! Αλλά εσείς πού ? Gege ? ή nuku gege ?

-χρηστος Θεοδωροπουλος
Οχι

-Dimitris Eleftheriou
η πολιτικη εγινε μπισνα

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου
και όπως είπαμε της λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να πάθουν τα GOΪΜ-ΖΩΑ της εβραϊκής MAFIAS τις γράφει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! στο shaco-hamas.blogspot.com

-Apostolos Konstantinou
Olloi sthn Sklhrh...konona k xrhma sto aragma..o Mhtsos tha Pesh..... Gia to xali pou efere sthn Mesaia taksi. Me tis ayksiseis ..MESA STO JRYO O KOSMOS YPOFEROI.GIA KONOMA STA FAN S . VEVEA OI KOLITOI PANO.... APO ELLHNA.. K KRATOS.... AYTOI STHN XLIDA... ANEF FOROUS .....K EMEIS STHN PAGONIA .. AISXOS BROMIA K TIPOTE ALLO EISTHE.....TA DORA MAS STIS EKLOGES SAS....DROMOOO REEE KSETSIPOTOI POLITIKANTIDES ..??????????

-Σταματης Λευκαδιτης
Χρυσάφι να δίνεις ψάχνοντας δεν θα βρείς ούτε ΕΝΑΝ.

-Αντωνια Σαρατσιωτη
Κανένας,,, Αλλά αυτός ξεπερνά κάθε φαντασία... Θρίλερ...

-Δημητρης Γιαναιος
Κανένας,

-George Kazazis
ουτε σαν ερωτιση ,δεν υπαρχει καν ./

-Γρηγορης Ευαγγελιδης
ΟΥΔΕΙΣ

-Στέλιος Μπόγρης
Ο Μιζοτακης....μπουχαχαχαχαχα

-Manolis Argirakis
ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ.....ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ....ΑΣ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ.......ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩΜΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.......ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΗΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ.....ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΖΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΑΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.......ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......ΑΘΕΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΑΣΤΕΣ ΠΡΑΖΕΜΠΟΡΕΙ......ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΑΣ.......

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Manolis Argirakis Ρε Σύ για πες μας πρώτα ποιο από τα ΔΥΟ είσαι ? Είσαι εβραίος ? ή GOΪΜ-ΖΩΟΝ όπως σας αποκαλούν οι πανέξυπνοι εβραίοι ? γιατί βλέπω πολλά μας αράδιασες ! περιμένω να μου απαντήσεις ! Έτσι ?


ο Δημόσιος Κατήγορος από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου