Recent Posts

15 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΙΣΧΎΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Τ.Π. ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ



Η ΙΣΧΎΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Τ.Π. ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Georgios Papadopoylos
Διαχειριστής · 18 Ιουλίου
Και ποιο το αποτέλεσμα του κατακερματισμού, το διαίρει και βασίλευε. Ποιον βολεύει ?το σύστημα,την Ν.Τ.Π.
Κάτω από την Ελλάδα, κάτω από την σημαία , κάτω από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έφτασε η ώρα να ενωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ,φτάσαμε στα έσχατα δεν το νοιώσατε?
Καμία δικαιολογία γιαυτούς που θα μείνουν απέξω.
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΉΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ,

Georgios Papadopoylos. Δυστυχώς ο πίνακας περιλαμβάνει χώρους που έχουν , πολλές αδυναμίες από την μια και λάθος πρότυπα από την άλλη ,αλλά κάτω από την σκέπη της Ελλάδος και της Μακεδονίας μπορούν να αλλάξουν, και να επιστρέψουμε στην παράδοση και στις Αξίες μας.

Francesca Mariaki ΠΡΟΧΩΡΗΣΘΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΑΣ

Μαρίκα Χαχλιουτάκη Προχωρατε είμαστε μαζί σας

Anastasimoi Anastasimoi Αδελφοί το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ΕΝΩΘΕΊΤΕ, διαιρεμενους σας θέλουν σε 100αδες κόμματα και ιδέες... ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ... Και στο τέλος ο κόσμος καταλήγει στην χρυσή Αυγή που ελέγχεται από τον αρχεκακο... ΕΝΩΘΕΊΤΕ!...

Νικος Φατουρος ΑΣφαλως η παγκόσμια Δουλειά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις πάλη τα ίδια ? που είναι κάνας ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ εβραίος που σας παριστάνει τον γιδάρη ? με τα γίδια τα μασόνια του ? καθώς σας το παίζει αφεντικό μέσα στις μασονικές σας στοές ? να μας απαντήσει το τι τους προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους θεός σαν αρχή μάγειρας που είναι ? για τα ορντέρβ που τους ετοίμασε να φάνε για να τους ανοίξει πρώτα την όρεξη στις 13/9/2018 ? και εν συνεχεία να τους σερβίρει και το σιχτίρ πιλάφ στις 10/10/2018 ? με τελική ημερομηνία την καθιέρωση την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ως ημέρα παγκόσμιων παρελάσεων ! για την αποτίναξη της Σιωνιστικής μασονικής πανούκλας των 77 μαφιόζικων Κ.Ι.Σ. ! από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των ιουδαίων ! & των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ! για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! άμα τον εντοπίσετε τον ΚΟΠΡΙΤΗ εβραίο φέρτε τον για να κάνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα ! Έτσι ?







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου