Recent Posts

15 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΑΑΛ ΜΥΑΝ ο γιδοθεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραίων !



ΒΑΑΛ ΜΥΑΝ ο γιδοθεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραίων ! μεταφέρετε στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για να κοσμεί με τους επιλέκτους συνεργάτας που υπηρέτησαν την εγληματική οργάνωση της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.!

Ο χρήστης Ζαφείρα Ολυμπιάδα κοινοποίησε μια δημοσίευση.
20 ώρες

‎Σωτήρης Τηγανίτας‎ προς Ban Islam Greece
Χθες στις 11:21 π.μ.
MKNEWS.EU
Συνελήφθησαν Γκανέζος και Πακιστανός για εμπρησμούς σε Αττικό Άλσος και εμπρησμό στο Περιστέρι, οι λαθρομετανάστες καίνε την Ελλάδα ! -
Συνελήφθησαν Γκανέζος και Πακιστανός για εμπρησμούς σε Αττικό Άλσος και εμπρησμό στο Περιστέρι, οι λαθρομετανάστες καίνε την Ελλάδα ! Κοινωνία
12 σχόλια

Peter Karpalis μαζεμα ολλοι και οπως ηρθαν να φυγουν με σαπιοβαρκες και φουσκωτα προς τουρκια και αφρικη και οταν γυριζουν πισω ελλαδα στον πατο της θαλασσας αυτοι ειναι κατακτητες του ισλαμ εχθροι μας μας καταστρεφουν μαζι με τις ανθελληνικιες κυβερνησεις που τους δεχωντε

Lakis Rigas Send Όλα τα σκουπίδια στην Τουρκία . από εκεί που ήρθανε η αφήστε τους ελεύθερους και την δικαιοσύνη να εκτέλεςουν οι Έλληνες. 

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε Γιαννάκη Ευαγγέλου έχει πράγματι ο περιούσιος λαός σου και άλλους έξυπνους σαν και εσένα ? που πιστεύουν πως ο μπαμπά σας ο θεός εξακολουθεί να μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ? Ελληναρά μου εσύ ? να ξερες το τι σιχτίρ πιλάφ σας ετοιμάσαμε για της 10/10/2018 ? θα πηδήξεις σαν το βατράχι απ την πολύ χαρά σου ! Έτσι ? άντε και γρήγορα παντοκράτορες στα γίδια τα μασόνια σας ! kapito ?

Dionysos Giokaras Ανοησίες, αυτοί ήταν τηλεεμπρησμοί .

Crabbit Modartham Αν σεβομασταν οι ίδιοι τη φύση και τις ομορφιές της χωρας μας ,δε θα ειχαμε ουτε Σουδανούς,ουτε Πακιστανούς... να βαζουν φωτιές ,ουτε γενικά σοβαρές φωτιές θα είχαμε...Ειμαστε αδιαφοροι και 'παρτακηδες' και αυτό θα το πληρωσουμε...

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ εβραίε με το ψεύτικο όνομα Γιαννάκης Ευαγγέλου !σας έχει πληροφορήσει η εγκληματική σας μοσσάντ για το γνωστό ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ? που σας περιμένει όόόλους τους ΖΑΒΑΛΙΔΕΣ εβραίους ? μέσα στα ενυδρεία των 77 φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ? με τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας για γραβάτα ? για της θηρηοδίες που διαπράξατε στο διάβα των αιώνων ?κατά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? βάζωντας τα κουδουνοφόρα γίδια μασόνια σας μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών να μαρκαλήζωντε σαν τα ζαγάρια ? και μετα να τους χρίζετε προθυπουργούς και προέδρους ΔΗΘΕΝ Δημοκρατιών ! Αάάά ρέέ ΓΚΑΓΚΑΝΟΦΟΡΕ ιουδαίε ? θα φταίει μετά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που σας έχει προγραμματίσει και αυτή για λογαριασμό του μπαμπά σας του θεού ? και γιά την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 εβραίου σας ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! να σας περάσουν τους σιδερολοστούς από τους βρωμερούς κώλους σας που μάθατε να αφοδεύετε από το βομολόχο στόμα σας ! για να βγαίνουν αυτοί οι λοστοί από το βρώμο κώλο στόμα σας ! ούούούστ ρέέ΄χαμένο παρτάλι του ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! και που είσαι ? τώρα φώναξε την εγκληματική σας μοσσάντ να σε γλυτώσει ! αν μπορεί ! μια και σε έχουμε μαρκαρισμένο ! Έτσι ?

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ζαφείρα Ολυμπία που πήγε ο Ελληναράς & ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ εβραίος ? με το ψεύτικο όνομα Γιάννης Ευαγγέλου ? που μας έβριζε ασύστολα & υποτιμώντας την νοημοσύνη μας ? Βλέπω έκλασε ΜΕΝΤΕΣ και διέγραψε αυτά που είχε γράψει για τον ΔΗΘΕΝ πανέξυπνο & περιούσιο εβραϊκό λαό του ! Άμα τον εντοπίσεις σφύρα του ότι μπορούμε να τον κάψουμε σαν το ποντίκι με ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ! όπως για την μαφιόζα ομογάλακτη αδερφή του την ΜΑΡΘΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ που είναι και αυτή μέλος της εγκληματικής οργάνωσις 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! καθώς έγινε αυτή η αφορμή να ΚΑΨΟΥΝΕ στις 23/7/2018 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! το ΜΑΤΙ & ΒΟΥΤΖΑ της Αττικής ! για την βρομοδουλειά που της βάλανε οι εβραίοι να κάνει στις 17/7/2018 !

Giannis Angelou Καλησπερα Ζαφείρα,...τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν εθνικότητες εγκληματιών και εμπρηστών...

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ζαφείρα απ ότι βλέπω πέρασαν 7 ώρες ! μια και έχεις για φίλους και καρά ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ εβραίους για φίλους ! γι αυτό κάνεις την κορόιδα και δεν μας απαντάς γι αυτά τα φρούτα του ιουδαϊκού μπαξέ ! που μας το παίζουν και Ελληναράδες ! σαν το άλλο γίδι τον εβραίο που μας έλεγε ότι εμείς ΔΕΝ ξέρουμε να ψηφίζουμε ! ενώ αυτοί ξέρουν και ψηφίζουν για λογαριασμό μας μέσω SINGULAR ! είδες το τι ΣΚΑΤΑ μυαλό έχουν αυτά τα γίδια της οικογενείας Αβεσσαλώμ ? να τους χαίρεσαι αυτούς του ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου