Recent Posts

24 Απριλίου 2017

Ανάθεση υπόθεσης στον Συνήγορο του Πολίτη!


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 6/10/2016 ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ»



ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
«ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ»

Θεσσαλονίκη 24/4/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                               press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ               grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ               protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 

Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

Κύριοι, όπως αντιλαμβάνεστε, μετά το απαντητικό σας μήνυμα που μας στείλατε στις 6/4/2017, αλλά και το σημερινό που το λάβαμε στις 8,53 π.μ. σας αναθέτουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ μια απλή υπόθεση, που υφίστανται καθημερινά οι απροστάτευτοι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες στα εδώ δικαστήρια εβραϊκών συμφερόντων. Που αν και κατηγορούμενοι οι πολίτες αυτοί ! τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να απολογηθούνε ενώπιον του δικαστηρίου ! Αλλά όταν επικαλούνται την βοήθεια του δικαστού να διορίσει αυτεπαγγέλτως  νομικό σύμβουλο για να τους εκπροσωπήσει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ! να προτείνει στον κατηγορούμενο να αποτανθεί σε εισαγγελέα ! ο εισαγγελέας να τον παραπέμπει στην ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ Αστυνομική διοίκηση των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ, αυτοί με την σειρά τους να τον κατευθύνουν ν’ αποτανθεί στην ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ ΔΗΘΕΝ Ελληνική Αστυνομία ! που αυτοί να του απαντούν ότι ΔΕΝ είναι αρμόδιοι να παρέμβουν, μια και είναι εκπρόσωποι της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ κι εκπρόσωποι της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, της γνωστής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, που προστατεύει τα συμφέροντα της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. ! Καθώς χρεοκοπά οικονομίες λαών ! με την βοήθεια των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που τα έχουν μέσα σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ & ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ! Διότι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί αυτοαποκαλούνται περιούσιος λαός του Θεού ! ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να προσέλθουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, προκειμένου να αποδείξουν εκεί μέσα ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και οι Έλληνες πολίτες είναι GREKYLOI υπήκοοι με εντολή του μπαμπά τους του Θεού, που τους εξουσιοδότησε με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ να κατακλέβουν ασύστολα τους απροστάτευτους πολίτες, καθώς φρόντισαν όόόλα τα επαγγέλματα να τα αλώσουν με τις μασονικές τους ποδιές ! για να χρεοκοπούν μετά επί του ασφαλούς όόόλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών.
Καθώς φροντίζουν να διορίζουν μέχρι και τους διαχειριστές των οικοδομών, προκειμένου να κατακλέβουν με ασύστολο τρόπο τον απροστάτευτο κοσμάκη, όπως ο διαχειριστής της οικοδομής Αγ. Δημητρίου 150 Θεσ/νίκης ΓΚΑΜΑΓΚΑΣ, που το παίζει ακόμα μάγκας ! και με προκλητικό τρόπο χρεώνει 10 Χ 1200 ευρώ = 12.000 για ΔΗΘΕΝ αντικατάσταση κουβουκλίου ασανσέρ και ασανσέρ ΔΕΝ τοποθετείται εδώ και 7 χρόνια ! να χρεώνει για ΔΗΘΕΝ καθαρισμό αποχέτευσης 6 Χ 500 = 3.000 ευρώ και καθαρισμός να μην υφίσταται ! να χρεώνει 100 ευρώ ανά διαμέρισμα για βάψιμο των μπαλκονιών και μπαλκόνια να μην βάφονται ! όπως η αδιάψευστη φωτογραφία που κατέθεσε ο απροστάτευτος πολίτης στις 6/10/2016  στην δικαστική υπάλληλο, που του αρνήθηκε να απολογηθεί ! και του πρότεινε να απευθυνθεί σε εισαγγελέα ! Λαμβάνοντας την απάντηση η δικαστίνα ότι οι ΠΑΝΤΕΣ είναι μέσα στην μασονική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, όπως και ο δικηγόρος του ΓΚΑΜΑΓΚΑ που φορά κι αυτός μασονική ποδιά ! όπως και ο πατέρας του Βασίλης Γεωργιάδης ! που συνήργησε  στο παρελθόν για δυο μαφιόζικες επιταγές που εκδίδει η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ αξίας 20.630 ευρώ, για να εκτυλιχθούν γι’ αυτές τις δύο επιταγές σκηνές απείρου κάλλους ! παριστάνοντας το ΔΗΘΕΝ θύμα, κάνοντάς του το εβραϊκό παρακράτος το γραφείο του δικηγόρου Β. Γεωργιάδη γυαλιά – καρφιά ! και καλώντας τον φιμωμένο πολίτη που του απαγορεύουν να απολογηθεί, να δει το κατάντημα και την ζημιά που υπέστη από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.), που η ιστορία των 20.630 ευρώ είναι σε εκκρεμότητα, όπως μας τόνισε ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, φωτογραφίζοντας με το ενδεκάρι που αθροίζουν τα νούμερα αυτά, τους ΔΥΝΑΣΤΕΣ των λαών ! και θυμίζει με την 11η του εντολή ! το «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ».
Έτσι λοιπόν δίδεται η ευκαιρία προς εσάς να αποδείξετε εάν είστε πραγματικά ανεξάρτητη αρχή του Συνηγόρου του Έλληνα Πολίτη, καθώς έλαβε η δικαστικός που ήταν επάνω στην έδρα την φωτογραφία με τα σκουριασμένα κάγκελα ! και με το λακωνικό κείμενο συνταχθέν από εμάς που εκπροσωπούμε την ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ και τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου