Recent Posts

21 Απριλίου 2017

Το σπασμένο αυγό του εβραϊκού μασονικού φιδιού


ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ





 Θεσσαλονίκη 21/4/2017


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ (Κ.Ι.Σ.)



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ            info@kis.gr

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                   epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ               protodikeio-thes@otenet.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 



Προς την Διαχειριστική επιτροπή της οικοδομής
Εγνατίας 100 Θεσσαλονίκη

Υπ’ όψιν του προέδρου κυρίου Κώστα Χατζηκαλογιάννη

Κύριε Χατζηκαλογιάννη

Τι βλέπουμε ? Κάθε μήνα αρχίσατε να χρεώνετε πάλι ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ για λογαριασμό της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας (Κ.Ι.Σ.) από το Βαλκανικό εβραϊκό φεουδάτο, προκειμένου να στήσουν τα ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ αυτά τον περίοπτο ναό του Σολομώντος επάνω στα ερείπια του τεμένους του ΑΛ ΑΚΣΑ ? Εμ βέβαια τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ !!! να μην πάρουν κι αυτά το κάτι τις ? Τόσες μασονικές ποδιές σας έχουν φορέσει προκειμένου να σας χορηγήσουν τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος ! για να τους παριστάνετε τις ιατρικές υποτακτικές χορεύτριές τους ! και στην συνέχεια να είστε αφορολόγητοι με βάση τα ΑΘΕΩΡΗΤΑ μπλοκάκια αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, που εκδίδετε σ’ εμάς τους αφελείς που μας παραμυθιάζετε ότι η υγεία έπαψε πλέον να είναι ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΟ ! Αλλά για τους εκτοπισμένους πρόσφυγες , που τους βομβαρδίζουν καθημερινά με τα GOIM τους στην πολύπαθη Μέση Ανατολή, αυτά να έχουν πλήρη κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπως στην ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Smile Clinic Dental Care στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που εκεί έχουν ΔΩΡΕΑΝ και οι ομογάλακτοι αδερφοί τους τα καλογέρια από το Άγιον Όρος, βάζοντάς τους αυτούς ν’ ακούνε εκκλησιαστικούς ύμνους, προκειμένου να τους φύγουν τα διαόλια από πάνω τους κι εν συνεχεία από το ιουδαϊκό τους KERATISTAN !!!
Ρέέέ σεις ? κάνει ο κώλος αυτών των ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ Εβραίων με το μάτι ? που πίστεψαν αυτοί οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΣ ? παρουσιάζοντας αυτόν τον Θεό τους μέσα στις μασονικές σας στοές πως και ο Θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν κι αυτούς ? και ΔΕΝ τους παίρνει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύουν καθημερινά με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια τους ! που σιβυλλικά τα αποκαλούνε GOIM ! όπως τον φουκαρά τον τρελίατρο τον Γιώργο Ισμαηλίδη, που ωρύονταν στη συνέλευση της οικοδομής εναντίον του εκπροσώπου μας Στέφανου Χατζή, υπερασπιζόμενος την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ για το ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΚΛΕΨΙΜΟ στο πετρέλαιο της οικοδομής, καταναλώνοντας 24.000 λίτρα την σαιζόν, που με οριακή πλειοψηφία μιας ψήφου, προστατεύσατε τους πάτρονές σας ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ Εβραίους για να μην διασυρθούνε !

-2-
Όπως ο ελέω Θεού ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ  του Κ.Ι.Σ. είχε διορίσει πρόεδρο επιτροπής κοινοχρήστων της οικοδομής τον καθηγητή Πανεπιστημίου ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, που αναγκάσθηκαν να την κοπανίσουν μαζί με τον επίσης καθηγητή Πανεπιστημίου ΤΑΡΛΑΤΖΗ από την οικοδομή ! Και εγκαταστάθηκαν σε άλλη οικοδομή, αν και διέθεταν ο μεν πρώτος τέσσερα ιδιόκτητα διαμερίσματα, και ο έτερος δύο ιδιόκτητα διαμερίσματα σ’ αυτήν την οικοδομή ! Για να αναθέσει η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ μετά στον Λάζαρο Καραγεωργίου την προεδρία των κοινοχρήστων της οικοδομής. Που ο ΕΡΜΟΣ λόγω του ότι ήταν μασόνι του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ ! ΔΕΝ πλήρωνε ποτέ φράγκο για τα κοινόχρηστα ! προφασιζόμενος πάντα ότι παθαίνει ζημιές στα κατάστημά του από την αποχέτευση της οικοδομής ! με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και καιρό εν τόπω χλοερώ στα Ηλύσια πεδία, κάνοντας παρέα με τον Εβραίο προπάτορά του Αβραάμ.
Και είδατε το τι έπαθε ο ομογάλακτος αδερφός σας Γιώργος Ισμαηλίδης καθηγητής τότε του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ! ένα τροχαίο, σακατεύοντας τον οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για τις καλές πράξεις που έκανε, κλείνοντας αναγκαστικά και το ιατρείο του ! Για να αναλάβει μετά με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ο εκπρόσωπός μας το ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ και να κατεβάσει την κατανάλωση του πετρελαίου στα 8.000 λίτρα τη σαιζόν ! και με την σπατάλη από ΕΣΑΣ που δόλια κάνατε απορυθμίζοντας τον χρονοδιακόπτη του ρολογιού του καυστήρα για να καίει νυχθημερόν τα Σ/Κ το πετρέλαιο ! ανεβάζοντας ΕΣΕΙΣ τον θερμοστάτη στους 90 βαθμούς, με περισσότερες ώρες λειτουργίας του καυστήρα, φτιάχνοντας την οικοδομή ΧΑΜΑΜ ! αφού εμείς που ήμαστε στον 8ο όροφο ανοίγαμε διάπλατα τα παράθυρα χειμώνα καιρό, από την υπερβολική ζέστη ! και σαν να μην έφτανε αυτό χύνατε και το πετρέλαιο στο φρεάτιο της οικοδομής για να καταναλωθεί γρήγορα ! Ακολουθώντας διαμαρτυρίες του πρώτου και δευτέρου ορόφου, ότι βρομοκοπά η οικοδομή πετρέλαιο ! όπως έντονα διαμαρτυρόταν ο βελονιστής Ηλίας Κωνσταντινίδης ! και για να σταματήσει η δυσοσμία βάλατε τον ομογάλακτο αδερφό σας, τον θυρωρό Γιάννη Ροδίτη  να ρίξει άμμο στο φρεάτιο ! καθώς κι αυτόν τον φουκαρά οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ και πάτρονές σας Εβραίοι, τον έβαζαν να πουλά τα ναρκωτικά τους για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! βάζοντάς τον κι αυτόν να μας ξηλώσει την εξώπορτα των γραφείων μας λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο  του 2001, για να ακολουθήσει η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ιουδαϊκού εμβλήματος οι δίδυμοι πύργοι ! και στο Πεντάγωνο με τριπλή ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ εμβόλιση του κτιριακού συγκροτήματος στις U.S.A. από την ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ !!! διασκεδάζοντας εσάς αλλά και οι Εβραίοι τους εαυτούς τους με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που τους διακρίνει ! ότι την ζημιά ΔΕΝ τους την έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλά ο τηλεοπτικός τους αστέρας ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ! Για να εισπράξει μετά από κάποιο διάστημα και ο ομογάλακτος αδερφός σας ο θυρωρός το ανάλογο συγύρισμα από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, απογειώνοντάς τον σαν το Concorde με πολύ ΖΕΣΤΗ από πίσω του ! και κάτω από τα πόδια του ! μέσα από το δεξιό ασανσέρ όπως βγαίνουμε  και ΣΚΑΖΟΝΤΑΣ τον επάνω στο ταβάνι και δίπλα στην πόρτα μας ! γεμίζοντας τον τοίχο με αίματα από πάνω από το ταβάνι μέχρι κάτω, σωριάζοντάς τον σαν την πατσαβούρα, αιμόφυρτο και αναίσθητο στο πάτωμα ! Που όταν μετά από δύο εβδομάδες βγήκε από το νοσοκομείο, ρωτήθηκε από τον εκπρόσωπό μας πώς το έπαθε αυτό ! για να του απαντήσει «για τα παιδάκια μου με βάζουν και κάνω πολύ πιο χειρότερα πράγματα».  
Μαθαίνοντας κι εσείς να χρεώνετε για τον μήνα Ιανουάριο 175 ευρώ για πιστοποιητικά από το Κ.Ι.Σ. συν 90 ευρώ αποθεματικό για την Αγία ΣΙΩΝ α.ε. ! συν 36,90 λογιστικά της ιουδαϊκής ΜΑΦΙΑΣ ! και η ιστορία να επαναλαμβάνεται καρμπόν για τα κοινόχρηστα του μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ! όπως και για τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ, αυξάνοντας το ποσόν των πιστοποιητικών με την τεχνική ασφάλεια στα 186 ευρώ συν τα υπόλοιπα κερατιάτικα του Ιουδαίου ΚΛΕΦΤΑΡΑ !
Γι’ αυτό φροντίζουμε κι εμείς να μοστράρουμε μέσω διαδικτύου την κοινοποίησή μας αυτήν! για να την διαβάζει μαζί με τους πιγκουΐνους στην Γη του Πυρός και η ΑΛΗΤΑΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ! που πήρε πάλι παράταση για τις 19 ΙΟΥΝΙΟΥ του 2017 και άμα έχει ΚΩΛΟ  ιουδαϊκό και αντίρρηση για την ΠΕΡΙΚΟΠΗ που σας κάνουμε, ας μας καλέσει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με τους ταγματασφαλίτες τους ! και με την εγκληματική τους Μοσσάντ ! και να μας πει εκεί μέσα πως το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN είναι ακόμη στην σφαίρα επιρροής της Βαλκανικής φεουδαρχικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! Gege ? ή nuku gege ?

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου