Recent Posts

27 Μαρτίου 2017

το ρεσιτάλ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ μέσω Δικαστού ΑΘ. ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ



TO ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ΣΤΙΣ 24/9/1834 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ &  ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ



https://www.youtube.com/watch?v=HUmDqXlRYfU


Θεσσαλονίκη 27/3/2017


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

Δήμος Θεσσαλονίκης                         info@thessaloniki.gr

Δήμος Σερρών                                  mayor@serres.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ευυπόληπτοι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι ! από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία  (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού σας ΦΕΟΥΔΑΤΟΥ !!! Προχθές 25-3-2017 εορτάσατε με τα ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ! τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μασόνους σας ! που τους είχατε επάνω στις εξέδρες των παρελάσεων ! την ΔΗΘΕΝ απελευθέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ αγωνιστών ? Αγνοώντας το τι σας περιμένει προσεχώς ! και μάλιστα σύντομα !!! Τον μπαμπά σας τον θεό τον είδατε ? το τι ΡΕΣΙΤΑΛ έδωσε στις 24/9/1834 μέσω του δικαστού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ? με την συγκλονιστική απολογία του ? που μετατράπηκε σε ένα ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ !!! κατά του ΜΙΑΡΟΥ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ λαού σας ? Κατακεραυνώνοντας το ΤΣΑΝΑΚΙ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! τον Εγγλέζο εισαγγελέα σας που φρόντισε ακόμη και το όνομα του να τον λένε Μάσονα ! Για να θυμίζει από τότε την εγκληματική σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που την έχετε τοποθετημένη ακόμα και στου βοδιού τα κέρατα ! να σας υπηρετούν όόόλα τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα !

Γιατί λοιπόν φροντίσατε να μην προβάλλεται αυτή η ταινία από την πλουραλιστική σας ΕΡΤ ? και τα λοιπά ΒΟΪΔΟΚΑΝΑΛΑ σας του ΔΗΘΕΝ ιδιωτικού τομέα ? Για να μην μαθαίνουν οι Ελληναράδες υπήκοοι σας πως όόόλους τους Αγνούς & Αφελείς Αγωνιστές του 1821 τους παγιδεύσατε μέσω μασονικής Ανωνύμου ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ να τραβάνε κουπί για λογαριασμό σας ! κάνοντας σκάντζα το Γιουνανιστάν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στο εβραιοκρατούμενο Βαλκανικό Κ.Ι.Σ. φεουδάτο σας ? ονομάζοντας αυτό το προτεκτοράτο σας GRΕKYLISTAN ? Στελεχώνοντας όόόλον τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! που με τον νόμο 4286/26-8-1831 του μασόνου ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ πηγαίνουν τώρα τα μασόνια σας εν έτει 2017 για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! με συνοπτικές διαδικασίες ! Ξεκληρίζοντας εσείς με τα ξενόφερτα μασόνια σας Άγγλους ! Γάλλους ! Πορτογάλους ! Γερμανούς ! & Ρώσσους ! όόόλους τους ήρωες της ΔΗΘΕΝ επανάστασης ! όπως τον Ρήγα Φεραίο ! τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ! τον Νικηταρά που τον κάνατε επαίτη ! την Μπουμπουλίνα ! την Μαντώ Μαυρογένους ! τον Κανάρη ! που σας έβαλε φωτιά τον στόλο σας ! για τις ανάποδες που πήρε εναντίον σας ! τους Μαυρομιχαλαίους ! τον Κολοκοτρώνη ! ακόμα και τον πολύ δικό σας τον Ιωάννη Καποδίστρια ! και αυτόν τον δολοφονήσατε με την τότε εγκληματική σας μοσσάντ ! φορτώνοντας την δολοφονία στους Μαυρομιχαλαίους ! Γιατί πήρε στα σοβαρά τον ρόλο του Κυβερνήτη ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ! Θέλοντας να κάνει κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ χωρίς μασόνους Δημοσίους Υπαλλήλους !!!

Τώρα τι χαμπάρια ? ρέέέ ΟΡΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας καταργεί όόόλες τις εορτές ΜΙΣΟΥΣ που έχετε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ? την Χανουκά σας ! την 25η Μαρτίου ! την 28η Οκτωβρίου ! και όόόλες τις άλλες εορτές που έχετε μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! η 17η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 γίνεται το ορόσημο της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ! και ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ της ΒΡΩΜΟΦΑΡΑΣ ΣΑΣ μετά των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου