Recent Posts

13 Μαρτίου 2017

η ΣΦΡΑΓΙΔΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ



H ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ 555 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ






Θεσσαλονίκη 13/3/2017


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

      ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                        minister@minfin.gr 
Δήμος Θεσσαλονίκης                         info@thessaloniki.gr
Δήμος Σερρών                                  mayor@serres.gr 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ρε σεις, που είστε και τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ των 77 (Κ.Ι.Σ.) ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ του Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, γιατί παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας  ότι σύντομα έρχεται ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, για να στεφθείτε παντοκράτορες μέσα στον ναό του ΣΟΦΟΥ σας βασιλιά ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ? Γιατί ΔΕΝ τα λέτε την αλήθεια ότι ο ναός του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΔΕΝ πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, ακόμη κι εάν κατορθώσετε να κουρέψετε τα γελάδια σας ! καθώς στις 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2017 έρχεται ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας για να σας παραμαζέψει μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, την Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. ! και την γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ με τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας στελέχη, που τα έχετε τοποθετημένα σε όόόλες τις υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ? καθώς αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Γιατί δεν τα λέτε αυτά τα ΖΩΑ σας ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ, που την μοστράριζε ο μπαμπάς σας ο Θεός με τα τρία πεντάρια (555), αυτήν που έβλεπε σε όραμα του το 1453 μ.Χ. ο Πορθητής της Πόλης Μωχάμετ ο Β’ ? Για να αντιληφθούν τώρα οι πάντες πως αυτό που έμαθε ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός στους αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ να λένε «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ» και στους ευσεβείς Μουσουλμάνους να λένε το ΚΙΣΜΕΤ !!! γίνεται ΠΡΑΞΗ !!! Αυτό που σας έχει γράψει και σε σας που υποδύεστε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες στα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας ! Καθώς το σενάριο αυτό είναι πολύ παραδειγματικό ! γραμμένο από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, για να γελάσει τελικά και ο κάθε πικραμένος ! φουκαράς ! αλλά νοήμων πολίτης !

Γιάάά λοιπόν δείτε τις τρεις πεντάγραμμες γραμμογραφήσεις που είναι δεξιά ! αριστερά ! και στην κορυφή του σταυρού ! καθώς και τον δικέφαλο αετό που συνενώνει όόόλες τις θρησκείες Ανατολής και Δύσης με το έμβλημα του δικέφαλου αετού ! κρατώντας στο ένα πόδι τους νόμους από το 570 μ.Χ. μέσω ΚΟΡΑΝΙΟΥ, και με το άλλο πόδι του αετού τον ΣΤΑΥΡΟ που συμβολίζει την διά του Σταυρού Δημοκρατικού Πολιτεύματος ! Λοιπόν τι λέτε ? θα συνεχίσετε να παραμυθιάζετε ακόμη τους εαυτούς σας ? βάζοντας και τα υποτακτικά ΖΩΑ σας μέσα στο διαδίκτυο να γράφουν τα χαρούμενα περί ελεύσεως του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ? καθώς εσείς είστε οι πλέον καθαρόαιμοι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ ! που σταυρώνουν καθημερινά ολάκερη την νοήμονα ανθρωπότητα ! Για να σας παραμαζέψει ο μπαμπάς σας ο Θεός μέσω των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ στέλνοντάς σας στου διαόλου την μάνα ! εκεί που είναι και ο φυσικός σας χώρος ! για να θυμίζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην νοήμονα ανθρωπότητα με τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. το Χριστός Απελευθερωτής Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου