Recent Posts

10 Ιουνίου 2013

Προς WIND α.ε.β.ε. θυγατρική της ΣΙΩΝ α.ε.





Θεσσαλονίκη 10-6-2013


Προς τον
Διευθύνοντα σύμβουλο της WIND α.ε.β.ε.
Θυγατρική της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666
Λ. Κηφισίας 66 τ.κ. 15125 Μαρούσι Αττικής
FAX 210 5100001

Αάά ρε χαρούμενε διευθύνοντα Σύμβουλε

Από σήμερα στο διαδίκτυο μοστράρουμε στο neataxi555.blogspot.gr το ΔΗΘΕΝ κλητήριο θέσπισμα που μας στείλατε με ημερομηνία 19/5/2013, για την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ που κάνατε σε μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και σας την έμαθαν να την εφαρμόζετε τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικά σας, οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, και να του ζητάτε κι extra άλλα 89,04 ευρώ μέσω του μαφιόζικου συστήματος των μασονικών σας στοών.
Θα χαρούμε πολύ εάν έχετε τον ΚΩΛΟ να τον πάτε στο δικαστήριο μέσω της μαφιόζικης STATUS α.ε., που την χειρίζεται αυτήν την υπόθεση ο συνεργάτης σας, για να διαπιστώσουμε εάν και το Ελληνικό δικαστήριο είναι ιουδαϊκών συμφερόντων. Τέτοια πρωτοτυπία μόνο οι θρασύδειλοι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι μπορούν να κάνουν.
Περιττό να σας πούμε στις αναρτήσεις του μηνός Ιανουαρίου 2013, μοστράρουμε την υπογραφή και τα γραφόμενα με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα του ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ζώη Γιώργου, που είναι και συνεργάτης σας της   WIND α.ε.β.ε.
Καιρός να μάθετε πως ο μπαμπάς και Θεός των πάντων, είναι νομικός μας σύμβουλος, μια και είστε προγραμματισμένοι ΟΟΟΛΟΙ ΣΑΣ να πάτε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, προς δόξα του ΕΛΕΕΙΝΟΥ σας ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου