Recent Posts

29 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 77 ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
       shacogr@yahoo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 77 ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
                            ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ : poledres.protodikeiothes@n3.syzefxis.gov.gr  
                         Γ.Α.Δ. ΑΘΗΝΩΝ  : pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
           ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ   : patriarchate@ec-patr.org   
    ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ – GREECE  : FAX 210 7232342, 210 7248938
         ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   : bimer@basbakanlik.gov.tr
                       ΟΜΠΑΜΑ U.S.A.  : AthensAmEmb@state.gov  
Θεσσαλονίκη 29-5-2013
Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ
Για την μετάφραση πληκτρολογείς neataxi555.blogspot.gr και από δίπλα έχει και την γλώσσα που επιθυμείς.
Επί τη επετείω 560 χρόνων της αλώσεως της Πόλης και της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ από τον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή, που του μοστράριζε ο μπαμπάς σας ο ΘΕΟΣ τα τρία πεντάρια 555, για να του θυμίζει το νέο barcode της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και με εντολή του μπαμπά σας του Θεού, που σας έκανε μόνον εσάς ανθρώπους, για να τον αποκαλείτε ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό), ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ για λογαριασμό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ την παράδοση και των 77 φεουδαρχικών σας μπανανιών  μαζί με το ΖΩΙΚΟ ΣΑΣ βασίλειο που το αποκαλείτε σιβυλλικά GOIM στην μητρική σας γλώσσα την αραμαϊκή. Και σε επίσημη τελετή έξω από τον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις Φέρρες στις 15-8-2013.
Νοείται, όταν λέμε παράδοση όλων των επιχειρήσεών σας, εννοούμε μαζί και τα GOLDEN boys που τις στελεχώνουν, για να βουλιάζετε όλες τις οικονομίες των λαών του πλανήτη γη. Επίσης τις εκτυπωτικές σας μηχανές που τυπώνουν χρήμα στα νομισματοκοπεία ολοκλήρου της γης, καθώς και τα ιουδαϊκά σας θησαυροφυλάκια στις κατά τόπους 77 φεουδαρχικές σας τριγωνικές επαρχίες, καθώς και την αποχώρηση του περιούσιου λαού σας, από τα παλαιστινιακά εδάφη, για να μην ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΘΕΙ από το οργισμένο IΣΛΑΜ.
Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητος, δεν επιδέχεται καμία έφεση, στηριζόμενη στους νόμους του μπαμπά σας του Θεού, που τους έγραψε διά χειρός Μωάμεθ το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ και με βάση την ΣΑΡΙΑ, που τα πάντα εν σοφία εποίησε. Όπως τα ψαράκια πιράνχας να ξεκοκαλίζουν επίορκους διευθυντές των επιχειρήσεων σας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και τους καρχαρίες να τρώνε την ζόρικη σαβούρα του σάπιου συστήματος σας που στήσατε γιγάντιο παρακράτος ΜΑΦΙΑΣ επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, φτιάχνοντας τάρα μαντάρα ανά τους αιώνες τους λαούς της γης με τα ζωντόβολά σας τα μασόνια, που τα στεγάζετε σε όλα τα κοινοβούλια του πλανήτη γη, καθώς και στους λοιπούς Διεθνείς Οργανισμούς σας.
Δολοφονώντας ανυπεράσπιστο κοσμάκη στα κρεματόριά σας, τα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές, καθώς και στα πεδία των μαχών, με δισεκατομμύρια θύματα ανά τους αιώνες της ύπουλης και καταχθόνιας διακυβέρνησής σας.  Για τις θηριωδίες που έχετε διαπράξει κατά της ανθρωπότητος, οι ηγεσίες των 77 κεντρικών ισραηλινών συμβουλίων σας σύσσωμες, τσιμεντάρονται, πασσαλώνονται και φουντάρονται στα 77 τριγωνικά ενυδρεία των φεουδαρχικών σας πρωτευουσών, γινόμενοι εσείς το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους τυχόν επίδοξους που θα θελήσουν να σας μιμηθούν. Αλλά και να παραδειγματίζονται και οι μελλοντικές γενιές από το πάθημά σας, και να θυμούνται τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου