Recent Posts

27 Φεβρουαρίου 2013

Προειδοποίηση προς τους ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ της GREKYLIKIS αστυνομίας







Θεσσαλονίκη 27-2-2013
Προς τον Τρύφωνα Κούκιο
Υποστράτηγο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης
Μοναστηρίου 326 Τ.Κ. 541 21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χαρούμενε Τρύφωνα

Χθες τους προγραμματίσαμε να έχουν άτυπη ολιγόλεπτη συνάντηση οι δύο μαφιόζοι, ο μεν ένας της επουράνιας, ο δε έτερος δικός σας της επίγειας μαφίας, στο γραφείο των δικηγόρων του 3ου ορόφου, του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Από την μια το αφεντικό σας του βαλκανικού φεουδάτου, ο Νταβίντ Σαλτιέλ, που είναι και ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου με τον δικό μας, που τον αποκαλείτε ειρωνικά Αλκάιντα, δίδοντας στον Σαλτιέλ κι ένα δικόγραφο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με την μήνυση κατά της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 σας, προτείνοντάς του να μας εκπροσωπήσει για την δήμευση όλων των επιχειρήσεων της εβραϊκής μαφίας, μαζί με το ζωικό τους βασίλειο (γκόιμ) μια κι ανήκετε όλοι σας στην κτησιχρησία του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ. δείχνοντας απροθυμία για την υπόθεση, και λαμβάνοντας το δίφυλλο, που μοστράρουμε στις μέσα δύο σελίδες τα μετάλλια που σας περιμένουν, τόσο τα δικά σας, που είναι της ανοικτής παλάμης για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στον Ελληνικό λαό, όσο και των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων, που τα έκαναν σκατά παντού, με σήμα το WC. Καθώς στείλαμε τον δικό μας στον πρόεδρο Πρωτοδικών τον Παυλίδη, να λάβει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διαβεβαίωση πως δεν επιθυμούν να παραλάβουν την ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, για να δημευτούν όλες οι επιχειρήσεις των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καθώς άπαντες οι δικαστικοί υπάλληλοι της φεουδαρχικής εβραϊκής μπανανίας παραιτούνται των καθηκόντων τους, μια και βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος και δεν επιθυμούν καμία χρηματική αποζημίωση από την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Για δε τους διευθυντές (προϊσταμένους) ισχύει αυτό που έχουμε δηλώσει στο παρελθόν με βάση το ΚΟΡΑΝΙ και την εκτέλεση της σύγχρονης ΣΑΡΙΑΣ, ΔΕΝ λερώνουμε τα χέρια μας με αίμα, παρά τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ και πράκτορες της εβραϊκής μαφίας, τους πάμε βόλτα στον Αμαζόνιο για να τους υποδεχθούν τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ. Τους ξεκοκαλίζουν και παραλαμβάνουμε τους σκελετούς τους, αφού τους βερνικώσουμε με σπρέι, τοποθετώντας τους στις γωνίες των γραφείων που υπηρέτησαν την ιουδαϊκή μασονική μαφία. Κι αυτό; για να ξελαμπικάρουν τα μυαλά αυτών που πρόκειται να τους αντικαταστήσουν, μια κι ο Θεός του ΔΙΚΑΙΟΥ δεν είναι χάιβανος, σαν κι αυτούς τους κοπρίτες, που τους βάζουν μέσα στο βαρέλι ξεβράκωτους για να βουρτσίζουν με τις βούρτσες τους οι υπόλοιποι χαρούμενοι της μασονικής στοάς, κάνοντας σχόλιο για το φιστίκωμα  που του ρίξανε του ομογάλακτου αδερφού τους, αλλά και ο έρμος και παθών να τους θυμίζει ότι τις υπόλοιπες εβδομάδες έχουν σειρά αυτοί να μπούνε μέσα στο βαρέλι για το σχετικό βούρτσισμα, μια και ο κανονισμός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, προβλέπει φιστίκωμα εκ περιτροπής.
-2-
Άάάά μα-σια-λά, που λένε και οι φίλοι σας οι Τούρκοι, έτσι λοιπόν το μπαλάκι, κοινώς καυτή πατάτα, σε εσάς ΤΩΡΑ, στα σώματα ασφαλείας, που είστε και η καρά μαφία του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ και δεν διορθώνεστε με τίποτε και με καμία δύναμη, όπως το δικό σας αστυνομικό όργανο, που εν ώρα υπηρεσίας, άρπαξε την τσάντα από τα χέρια του δικού μας, που τον αποκαλείτε Αλκάιντα, στις 22-8-2012 μέσα από το γραφείο της νεαρής ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ, που έκανε χρέη εισαγγελέα, κι επιχείρησε να την πετάξει έξω μαζί με την ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που παραμένει ανεκτέλεστη.
Κι εχθές έξω από το γραφείο της προέδρου Εφετών, μια και τον υποδέχθηκαν δύο αστυνομικά όργανα, εκ των οποίων ο ζόρικός σας  αποκάλεσε τον δικό μας γεμάτος μίσος «ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ». Γι’ αυτό είναι προγραμματισμένο ο σκελετός του να μοστράρει στον χώρο που προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτό το ΔΗΘΕΝ αστυνομικό όργανο ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, όπως και η νεαρή πατσαβούρα εισαγγελίνα, για να τους βλέπουν οι αντικαταστάτες τους και να θυμούνται πως βρίσκονται στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Λοιπόν; τρίτσες – τράτσες ΤΕΛΟΣ!  ή πάτε και τους σβερκώνετε τους πάτρονές σας, και ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Εβραίους, αφού βγάλετε πρώτα τις μασονικές σας ποδιές, και μας τους παραδίδετε πακεταρισμένους, ή παραιτείστε από τα καθήκοντά σας, διότι η γραμμή που έχουμε πάρει από τον ΔΙΚΑΙΟ και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ, είναι οι προϊστάμενοι όλων των δημόσιων υπηρεσιών να πάνε για ψαροτροφή στα πιράνχας, ταξινομώντας τους μετά στα γραφεία και στους χώρους που έδρασαν, και ως είναι φυσικό οι υπόλοιποι που αποτελούν την μασονική SAVOURA να πάνε βορά στους καρχαρίες, μια και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν έχει καμία διάθεση να ταΐζει ρουφιάνους, τσάτσους, μπράβους, κλεφτρόνια, και τσιλιαδόρους χαραμοφάηδες.
 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Πού θέλετε να πάτε; Να γίνετε φωτεινά παραδείγματα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ μέσα στα γραφεία σας, ή να ξεχαϊβανέψετε και να πορευθείτε με την νοήμονα κοινωνία; Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ σενάριο γράφει πριν το Πάσχα των Ελλήνων πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οριστικά και αμετάκλητα με την εβραϊκή μασονική μαφία για να βάψουμε και τα κόκκινα ιουδαϊκά αυγά, με εντολή του ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗ και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!! 


                                                                                                             
                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου