Recent Posts

12 Φεβρουαρίου 2013

Σχετικά με τα 106 σχόλια που έχουν κάνει οι αναγνώστες της ιστοσελίδας taxalia.blogspot.com για τα ΔΗΘΕΝ γραφόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, που τον βρίζουν ασύστολα, απαντάμε με δικό μας σχόλιο για τον ξεριζωμό των ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και τα αναδημοσιεύουμε και στην δική μας ιστοσελίδα, καθώς και μία φωτό της εποχής εκείνης.

ααα ρεεε σπιρτα του ιουδαικου κερατισταν, που γραφετε οοοοολοι σας τα ζαβαλίδικα σας,και καταφερεστε κατα της μασονικης χορευτριας του Νασου Θεοδωριδη. Τι σας φταίει ο κακομοιρης; δεν ξερετε οτι την χορογραφια αυτην του την εγραψε ο αληταρας εβραιος χορογραφος, που εβαλε τα παλιοτομαρα του, τον Μουσταφα Κεμαλ που πουλησε την ισλαμικη τουρκια στους γιαχουντιδες [εβραιους] μ π ι ρ - π α ρ α και απο την αλλη μερια τον πανυβλακα Λευτερακη Βενιζελο, μαζι με το υποχειριο τους τον βασιλια Κωνσταντινο, που ξεριζωσαν οοοοολον τον ποντιακο ελληνισμο, απο ποντο και μικρα ασια, Θράκη ανατολική, καθώς και απο ανατολικη Ρωμυλια. Και επειδη εδω ειναι η κολαση, και για τους εβραιους ο προσωρινός παραδεισος τους, πληκτρολογηστε neataxi555.blogspot.gr για να καταλαβετε το τι τους ετοιμασε ο μπαμπας τους ο Θεος που σας παραμυθιαζουν πως κοιμαται ορθιος και δεν ασχολείται με τα εγκόσμια. Μην παραλείψετε να το σφυριξετε και στην εγκληματικη τους μοσσαντ.
                                                                                           
                                                                  Θεσσαλονίκη 12-2-2013

 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ

Συνυπεύθυνα έν τα μασόνια,  που τα παλαλά και ζαβαλίδικα παιδία έχνε το μυαλότς λειψόν, για να κλέβνε τα παράδας ούλια, απ’ τον κόσμον τον πολύν. Για να μας παραμυθιάζνε, και να παίζνε, δήθεν τάχαμ, τα καλά παιδία, του μπαμπά τους του Θεού.
Να μας ξεριζώνε άσον Πόντον, την Μικράν Ασίαν, την Θρακιώτικην Ανατολήν, και από την Ανατολικήν μας Ρωμυλίαν. Και τους Βορειοηπειρώτας αμανάτι εις την Αλβανίαν. Να μας μπλέκει το 40 με τον Μουσολίνι, και εις πόλεμον τρανόν. Και μετά τα εβραίϊκα σκυλώπα να μας βάζνε σε εμφύλιον τρανόν, παίζοντας δήθεν κουμμούνια με βασιλικούς, και επί των ημερών μας, κουβαλώντας λαθρομετανάστες με Τσιπράκον αρχηγόν, και Μιχαλολιάκον χρυσαυγίτη εθνικόφρονα τρανόν. Να βουλιάζνε την οικονομίαν της Ελλάδος με ρυθμό γοργόν και το σκυλολόι των 300   που έχνε σην μαφιόζικην Βουλήν, να δουλεύει για την δόξα των αγίων της Σιών α.ε. που βουλιάζει οικονομίες των λαών με την αφροσύνη των Εβραίων κερατάδων, που κουμάντο κάνουν μόνον, στα μασόνια τα χαζά. Και ο Στέλιον Καζατζίδην να φωνάζεν από επάν ψηλά,  να βαράάάτε τους κοπρίτες, του αλήτη κερατά, μια και υπάρχει αθανασία για τους σόφρες και αγνούς, και για τα διαόλια ετούτα, που έν οι σκώληκες της γης, να πηγαίνουν στον καιάδαν της αβύσσου, με τα γκόιμ τους μαζί, που η απληστία και η αφροσύνη, βάζουν τα μασόνια ούλια σε περίσκεψη τρανήν, πως τα ζαβαλίδικα εβραϊκά παιδία, γίναν το παράδειγμα σην γην, προς τρανήν αποφυγήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου