Recent Posts

27 Μαρτίου 2024

Η ΠΟΥΣΤΟΓΙΑΦΚΑ του GREKYLISTAN

 H ΠΟΥΣΤΟΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ 666 ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ & ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - imalex@imalex.gr, ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΡΩΝ - kolgionis@alexpolis.gr,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 27/03/24 

Περιούσια Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. 

Μετά το Ξεκλήρισμα που κάνατε με τους ΝΑΖΙ μακελάριδες σας για το ΞΕΚΩΛΟΜΑ σας τον ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΝΑΖΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ σας , μέσα στην Συναυλία που θα γινότανε στην ΜΟΣΧΑ στις 22/3/2024 ! Βλέπουμε ότι Συνεχίζετε σαν να μην έφθανε αυτό που κάνατε, Βάλατε χθες 25/3/2024 να παρελάσουν & τα Υποτακτικά GOΪΜ-ΖΩΑ σας μπροστά από την ΠΟΥΣΤΟΓΙΑΥΚΑ του GREKYLISTAN σας, για την Σκάντζα που είχαν κάνει οι προγονοί σας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1821 μέσω ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ τότε ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας ! Μα ποιοι είστε τέλος πάντων ? τα περιούσια τέκνα του ΘΕΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ? που ΔΕΝ αφήνετε τίποτε όρθιο ! και τα πάντα τα έχετε ισοπεδώσει μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ καθώς ο μπαμπά σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Αυτόν τον πλανήτη τον έκανε για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα ! και όχι για όντα με ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά ! που κάνει FRAPPE μέσα στις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ τα κεφάλια σας ! Και ψάχνετε ακόμα τους ομήρους εβραίους ομογάλακτους αδελφούς σας μέσα στα τούνελ της Χ.Α.Μ.Α.Σ. που σας τους εξαφάνισε ! και ΔΕΝ μπορείτε να τους εντοπίσετε ! Είδατε ρε το τι ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ είστε ? Και μου θέλετε να σας χρίσει και ο μπαμπάς σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! Εσάς τους γιδοβοσκούς ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ! Το ξέρετε μετά από αυτά τα ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ σας που κάνατε με τα ΖΩΑ τους Μασόνους σας , ότι έδωσε ΕΝΤΟΛΗ ο παιχνιδιάρης μπαμπά σας ΘΕΟΣ !!! Λόγω το ότι έχουν τώρα Ραμαζάνι οι Μουσουλμάνοι ! να σας ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΝ το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ? όπως σας είχαν ΕΞΑΫΛΩΣΕΙ το Ιουδαϊκό σας έμβλημα τους Δίδυμους Πύργους στην U.S.A. με τον επουράνιο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ σας την 11ην ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 ! Το βλέπετε ρεεεε ? ότι σας κάνω τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ για να προλάβετε να βάλετε από γύρω από το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας, πυραύλους προστατεύοντας εκεί τα 720 γίδια ΖΩΑ σας ! Πριν προλάβει ο άλλοτε ομογάλακτος αδερφός σας ο ΒΛΑΔΙΜΙΡΟΥΤΣΚΑΣ ΠΟΥΤΙΝ και πάει εκεί και σας το κάνει ΜΠΑΖΑ !!! για να Δούμε μετά ΕΜΕΙΣ από την Π.Ε.Ν.Ε. με ποιο τρόπο θα χρηματοδοτείτε το εβραϊκό ΝΑΖΙ ΞΕΚΩΛΟΜΑ σας , τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ σας ! Και εάν θα παραμείνετε στην γη των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ! Φιλάκια πολλά με γνωστικά , και ΟΧΙ ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά που έχετε όλοι ΕΣΕΙΣ που μας παριστάνετε τα Αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! ΞΑΝΑ Θυμίζoντάς σας τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας τον 555 ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


Ακλουθούν οι διάλογοι με τον Spiro Blentza από το Facebook:


Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Αυτό το κατάντημα να το βλέπετε ΟΟΟΛΟΙ σας ! Καθώς τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τους ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ πρώτα μέσα στα Βαρέλια των Μασονικών τους Στοών ! χωρίς ΒΑΖΕΛΙΝΗ ! και αφού τους κάνουν τους κώλους τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ σαν του ΚΑΣΕΛΑΚΗ & του ΚΟΥΛΗ τους επιλέγουν κι τους 300 μέσω SINGULAR ! Gege ?    


Spiros Blentzas

176 πούστηδες στην Ελληνική Βουλή !!!!! Δεν πρέπει να έχουν κανένα δικαίωμα από την Ελληνική κοινωνία μας!!!!!! Έξω από το σπίτι των Ελλήνων βρομιάρηδες!!!!!


Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Spiros Blentzas Ρε Σπύρο Δεν είναι μόνον αυτοί οι 176 ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Αλλά είναι και οι 300 μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που τους Στεγάζουν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα εβραϊκά Αφεντικά τους από την Αγία ΣΙΩΝ α. ε. ! για να παίζουν Μαύρα Κόκκινα εις βάρος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ πολιτών ! μετατρέποντας το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! kapito ?    


0 Δημόσιος Κατήγορος από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου