Recent Posts

7 Απριλίου 2023

Η Μεγάλη Παρασκευή της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε.

  Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΣΤΙΣ 14/4/2023 & Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 17/4/2023 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, IMAPLAST – imaplast11@yahoo.com, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, PACKOFLEX S.A. - packoflexsa@yahoo.com, ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. - info@xrysanthakopoulos.gr, ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ - takiboul@otenet.gr, VIOHAL – viohal@otenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07/04/23 

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ εκ των 77 Κ.Ι.Σ. 

Φανταζόσασταν ποτέ σας πως θα σας επιφύλασσε ο μπαμπάς σας ο ΘΕΟΣ !!! τέτοιο ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ? Το Θράσος έφθασε να μπείτε μέσα στο Τέμενος του ΑΛΑΞΑ και να χτυπάτε τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ που προσευχόταν ! Το μαντάτο το μάθατε ? οι ΡΟΥΚΕΤΕΣ που σας της φυτεύαν ΔΕΝ ήταν από την ΓΑΖΑ ! & ΛΥΒΑΝΟ ! Αλλά από ΑΝΩΘΕΝ από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! Όμοιες με αυτές που σας ρίχνανε στην Υποδοχή του ΟΜΠΑΜΑ όταν τον καλέσατε να σας λύσει τις Διαφορές που είχατε με τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! Το Θυμάστε ΧΕΣΤΙΚΑΤΕ ΟΟΟΛΟΙ σας από τον φόβο σας ! ήταν η στιγμή που μου ξηλώνανε τις πινακίδες οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ σας στα ΝΕΑ Διόδια του ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΠΕΙΕΡΙΑΣ ! από το όχημα ΝΖΜ2082 που με αυτό το όχημα ο μπαμπάς σας ΘΕΟΣ !!! σας θυμίζει τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 Φυλών του Ιουδαϊκού σας ISRAEL !!! καθώς αυτή η Ιστορία είχε και συνέχεια με την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ την εισαγγελέα σας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που αρνήθηκε να πάμε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να μας πει αν είμαστε ακόμα Υπήκοοι του Ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! ή είμαστε πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ Πολίτες ! παρά κάλεσε περιπολικό να με συνοδεύσει στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ Αστυνομικό σας τμήμα του ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ να καταθέσω την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου ! Είδατε το τι επακολούθησε στην ΙΡΛΑΝΔΙΑ εκείνη την ημέρα ? με τα Ιστιοφόρα που ανατραπήκαν ΟΟΟΛΑ από την Ξαφνική κακοκαιρία ενώ βρισκόντουσαν όλα σε Ιστιοπλοϊκό αγώνα ? & με καιρό ΑΡΙΣΤΟ που επικρατούσε πριν !!! Προσέξατε τα πρόσφατα κουρέματα που σας κάναν με τους ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ στην U.S.A. από τρις πολιτείες σας της κάναν 11 ΕΝΤΕΚΑ ! για να σας Θυμίζουν την 11η ΕΝΤΟΛΗ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας ΘΕΟΥ !!! που σας Θυμίζει το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ-ΑΛΚΑΪΝΤΑ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ! Και μου οργανώνετε ΤΩΡΑ και εκλογές μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN με τα Μασόνο-ειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! που τον ΚΟΥΛΗ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ σας τον ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ Και μου μοστράρετε τον ΦΟΥΚΑΡΑ τον ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ σας για ΔΗΘΕΝ Αρχηγό σε εγκληματική Οργάνωση ! Τώρα μεταξύ μας ποια από της ΔΥΟ Οργανώσεις σας είναι η χειρότερη ? Του ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ σας ? ή η γιγάντια εγκληματική σας Οργάνωση ΣΙΩΝ α. ε. που Διοργανώνετε πολέμους με το 4ο Ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ και ΝΑΖΙ ΞΕΚΩΛΟΜΑ σας τον εβραίο ΖΕΛΕΝΣΚΙ μαζί με το ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ σας ! & χρεοκοπείτε Οικονομίες Λαών με το Δ.Ν.Τ. & της OFSSΗORE του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Λεπτομέρειες για το Sihtir Pilaf που σας περιμένει, καθώς και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝΕΘΝΩΝ θα λάβετε στις 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2023 με ΕΝΤΟΛΗ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! 

ο Δημόσιος Κατήγορος από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου