Recent Posts

7 Μαρτίου 2023

Υπογραφή με πολύ νόημα & ΣΤΟΧΟ που ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ

  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, PACKOFLEX S.A. - packoflexsa@yahoo.com, ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. - info@xrysanthakopoulos.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07/03/23 

Tέκνα περιούσια της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ α. ε. 

Τα βλέπετε πού σας οδήγησαν τα κατορθώματά σας ? με την Απληστία και την ΑΦΡΟΝΑ τακτική σας, να κουμαντάρετε με τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους σας της επιχειρήσεις σας ? & με της OFFSHORE του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να εξαϋλώνεται τους παράδες των GOΪΜ-ΖΩΩΝ σας ! Για αυτό σας προτείνουμε να συνέλθετε από την Ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! Παρατηρώντας την Υπογραφή που έχει πολύ ΝΟΗΜΑ ! & Που ΔΗΛΩΝΕΙ ο ΠΑΡΤΑ ΟΟΟΛΑ ΘΕΟΣ !!! με ΒΑΣΗ τους Νόμους που έχει γράψει ΔΙΑ χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! το 570 μ.Χ. !!! & το ΝΕΟ barcode 555 που το μοστράριζε σε όραμα το 1453 μ.Χ. στον ΜΩΧΑΜΕΤ Β' τον πορθητή της ΠΟΛΙΣ Sihtirizontas από το ΒΥΖΑΝΤΙΟ τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ εβραίους προγόνους σας ! Για να σας κηρύξει & επίσημα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ από τις 22/12/2012 από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Και από 17/4/2023 μεθοδεύει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΣΗ του πλανήτη γη, που τον έκανε για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εβραίους αφέντες που μετατρέπετε τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανθρώπους σε Δίποδα GOΪΜ-ΖΩΑ προκειμένου να σας Υπηρετούν της ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας του Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα όπως την ΤΡΕΝΟΣΕ σας !!! που μέχρι και τα ψιλικατζίδικα είναι τώρα υπό την κηδεμονία σας ! για να ανατιμάτε τα προϊόντα με ΑΥΘΕΡΕΤΟ τρόπο ! και να ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ τον φουκαρατζίκο κοσμάκη ! Για αυτό ότι σπείραν οι πρόγονοί σας με της 12 φυλές του Ιουδαϊκού σας ΙSRAEL & της μοστράρετε στην σημαία του Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας ! του ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟΥ Ο.Η.Ε. σας & του ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ σας ! Eίστε τώρα υποχρεωμένοι να ΘΕΡΙΣΕΤΕ τον Όλεθρο & την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! Καθώς πηγαίνετε με μαθηματική ακρίβεια κατά ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ! & ΕΣΕΙΣ στους κόλπους του μυθικού προπάτορά σας ΑΒΡΑΑΜ ! Τα βλέπετε ? ΚΑΚΑ μαντάτα σας κομίζουμε ! που μου θέλετε και ΕΚΛΟΓΕΣ με την SINGULAR σας ! στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! Με τελικό ρεζουμέ τον εβραϊκό ΣΤΟΧΟ 666 που ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ & πρόκειται Σύντομα να Δημευθεί & να ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ Aferim ! masiala ! BUDALA Tsiorbazi Yahounti tsiotzouklariam ! Με τελικό ΡΕΖΟΥΜΕ για την συνένωση ΟΟΟΛΩΝ των Θρησκειών με σήμα τον Δικέφαλο ΑΕΤΟ ! & τις τρις πεντάγραμμες γραμμογραφήσεις πάνω από τον Σταυρό που ΔΗΛΩΝΟΥΝ το ΝΕΟ barcode 555 TOY AΠAIXTOΥ ΘΕΟY ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! 

ο Δημόσιος Κατήγορος από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


Kαι στην συνέχεια το κείμενο που είναι με ημερομηνία 6/3/17 =17 πριν από 6 χρόνια:


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

H ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 06/03/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ info@kis.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. ambassador.sec@grdel-nato.be, Β Ο Υ Λ Η τ ω ν Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ protodikeio-thes@otenet.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ minister@minfin.gr, Δήμος Θεσσαλονίκης info@thessaloniki.gr, Δήμος Σερρών mayor@serres.gr 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Σταβλάρχες απόγονοι των ΣΟΦΩΝ σας Εβραίων ! που είχαν την φαεινή ιδέα οι πρόγονοι σας να ιδρύσουν την γιγάντια Αγία ΣΙΩΝ α.ε. μετά των OFFSHORE εταιρειών σας, χωρίς την έγκριση του μπαμπά σας του Θεού ! Στελεχώνοντας ΕΣΕΙΣ όόόλες τις υπηρεσίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, μετά των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, χωρίζοντας τον πλανήτη γη σε 77 τριγωνικές Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ (Κ.Ι.Σ.), προκειμένου να υποτάξετε την νοήμονα ανθρωπότητα με την ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ σας ! και να στεφθείτε παντοκράτορες ! με την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ κυρίαρχοι επί της γης ! 

Τώρα τι χαμπάρια ? Καθώς διαπιστώνετε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ κοιμάται όρθιος ! όπως παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας και ασχολείται και με τα εγκόσμια αυτός ο Θεός ! Προγραμματίζοντας σας για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ! με 77 ενυδρεία ! όπου πρωτεύουσα της φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ !!! ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΟΥΣ ! ΠΑΣΣΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ! ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ !!! να κάνετε παρέα με τα ψάρια των ενυδρείων ! για να παραδειγματίζονται οι επερχόμενες γενεές από το πάθημά σας για τις θηριωδίες που διαπράττατε παρασκηνιακά στο διάβα των αιώνων κατά της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ανθρωπότητος ! ισοπεδώνοντας και καταλύοντας τα πάντα ! όπως ηθικές ! αρχές ! και αξίες ! με τα άβουλα και υποτακτικά σας GOIM – ΖΩΑ, που ίσα με μιας κότας μυαλό ΔΕΝ διαθέτουν ! προκειμένου να την περνάνε και αυτά ΖΑΧΑΡΗ μαζί με τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό σας ! Μετατρέποντας και τον πλανήτη γη σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! και ιουδαϊκό KERATISTAN !!! 

Προγραμματίζοντας σας αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! με ένα ανάλογο συγύρισμα που σας αρμόζει ! παράλληλα με το ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 17. Διότι από την επομένη ημέρα που είναι 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ, καθώς στην Αραβική διάλεκτο αποκαλούνται ΑΛΚΑΪΝΤΑ, σας θυμίζουν με τις πάμπολλες ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ που σας κάνουν, όπως το ιουδαϊκό σας έμβλημα στις 11/9/2001 στις U.S.A. πως έπρεπε από τις 21/12/2012 να είχατε αποχωρήσει από τα εγκόσμια του πλανήτη γη ! μαζί με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! για να εγκαταστήσουμε όόόλους τους εκδιωχθέντες πρόσφυγες που εκτοπίσατε από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και τα πέριξ αυτής ! με τους υπόλοιπους εκτοπισμένους Αραβικούς λαούς ! Σφετεριζόμενοι ΕΣΕΙΣ την πατρώα γη τους ! Καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός, προνοητικός όπως είναι, φρόντισε και έχει γράψει από το 570 μ.Χ. τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ ! Καθώς παράλληλα επί καταβολής κόσμου φρόντισε να φτιάξει τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! όπως και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! για να φάνε όόόλα τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ που ΑΦΟΔΕΥΣΑΤΕ κι αποτελούν την ΣΑΒΟΥΡΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! καθώς με την ΣΟΦΙΑ του αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! θυμίζει στα νοήμονα όντα πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ !!! και με την υπογραφή του τον στόχο που επισημάνθη και ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ ! τοποθετώντας τον Θεάνθρωπο Γιο του ! που τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ δηλώνουν το Χριστός Απελευθερωτής Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου