Recent Posts

19 Ιανουαρίου 2023

Από τα χρόνια της Δυναστείας της ΣΙΩΝ Α. Ε.

 ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ISRAEL ΜΑΦΙΟΖΩΝ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ -  mayor@serres.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -  dim@0890.syzefxis.gov.gr, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. - info@xrysanthakopoulos.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/01/23 

Προς τον Περιούσιο λαό της ISRAEL MAFIAS 

Κατ' αρχήν να σας συλλυπηθούμε για τον θάνατο του πιστού σας συνεργάτη & Υπηρέτη τέως Βασιλέως ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που έφυγε και αυτός, για τους κόλπους του μυθικού προπάτορά σας ΑΒΡΑΑΜ ! Ήταν πράγματι ένας πιστός Υπηρέτης του μασονικού εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ υπηρετώντας τα συμφέροντα της Αγίας σας ΣΙΩΝ α. ε. όπως και ο πατέρας του ο ΠΑΥΛΟΣ που του Δώσατε τότε εντολή το 1952 να σας ανοίξει όλες της μασονικές στοές της οποίες σας είχε κλείσει ο ομογάλακτος αδερφός σας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ! Διαγράφοντας και όλα τα ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ που σας χρώσταγε ΔΗΘΕΝ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Λαός ! Βέβαια για την ανυπακοή που σας έκανε τότε ο ΜΕΤΑΞΑΣ την πλήρωσε με την Ζωή του ! Δολοφονώντας τον με τοξική Φόλα ! και εν συνεχεία φροντίσατε να Υποδουλώσατε έναν λαό με το 3ο Ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ ! Καθώς μετά τον βάλατε να αι-μα-το-κυλιέται για την ΔΟΞΑ του Ιουδαϊκού σας KERATISTAN παίζοντας τους Δεξιούς & Αριστερούς ! Όπως ακριβώς κάνετε και σήμερα με τα GOΪΜ-ΖΩΑ σας που είναι τα πολιτικά σας ΛΑΜΟΓΙΑ ! Αλλά και τα Σαυροειδή Βασιλικά σας απομινάρεια ! που συνεχίζουν να Υπηρετούν και αυτά την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Βέβαια υπάρχουνε και οι φωτεινές εξαιρέσεις όπως ο Α' ΒΑΣΙΛΕΥΣ & ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ με καταγωγή από την ΑΡΜΕΝΙΑ ! Που το 628 μ.Χ. ΕΚΤΟΠΙΣΕ τους εβραίους προγόνους σας από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ αφού πρώτα τους ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ! γιατί χρηματοδοτούσαν τους ΠΕΡΣΕΣ για να κάνουν ζημιές στης επαρχίες του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ! Με αποτέλεσμα να τον έχετε καταραστεί μέχρι και σήμερα στις προσευχές σας προς τον μπαμπά σας τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Αλλά και η Βασίλισσα ΙΣΑΒΕΛΑ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ το 1492 μ.Χ. που Sihtirise τους ΙΣΠΑΝΟΥΣ εβραίους προγόνους σας για τις βρώμο-δουλειές που κάναν με τα μασόνο-ειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! Διαολοστέλνοντάς τους στα πέρατα της γης χωρίς ΠΑΡΑΔΕΣ ! αφού πρώτα τους ανάγκασε να πουλήσουν τις περιουσίες τους ! και μετά να φύγουν χωρίς τον ΧΡΥΣΟ & τα τιμαλφή που είχαν αποκτήσει ! Κάτι ανάλογο σας περιμένει ΤΩΡΑ για την ΔΗΜΕΥΣΗ των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ επιχειρήσεών σας που τους ΠΑΝΤΕΣ τους έχετε εντάξει μέσα στην εβραϊκή ΜΑΦΙΑ ! για την αναδιανομή του πλούτου προς τα ΝΟΗΝΟΝΑ ΕΘΝΗ ! Αλλά και το τι εκπλήξεις περιμένουν τα GOΪΜ-ΖΩΑ σας ! Για την ώρα απολαύστε Διαλόγους, για να πάρετε μια γεύση το τι σας περιμένει με ΕΝΤΟΛΗ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας ΘΕΟΥ !!!


Aκολουθούν όλοι οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ από facebook:


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Το ΤΕΛΟΣ της ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραίων μαζί με τα Σαυροειδή & μασόνο-ειδή GOΪΜ-ΖΩΑ τους που θέλουν να τα Διοργανώσουν και ΕΚΛΟΓΕΣ είναι ΤΩΡΑ γεγονός ! Σημειώνω το σενάριο και η Σκηνοθεσία είναι γραμμένη από ΑΝΩΘΕΝ ! της λεπτομέρειες της γνωρίζει και η εγκληματική Οργάνωση της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. Υπομονή λοιπόν και ακολουθούν ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ τα γιδοπρόβατα των γιδάρηδων Ιουδαίων ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ τους για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


-Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Είθε…


-Γιώργος Εφραιμίδης

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΝΑ ΑΓΟΑΣΙ Η ΓΛΟΣΑ ΣΟΥ


-Γιώργος Εφραιμίδης

ЕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΙΤΑΝ ΛΑΜΟΙΟ ΤΙΣ ΜΑΒΡΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΙΤΟΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙ ΙΛΙΘΙΙ


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Γιώργος Εφραιμίδης ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ήταν απλά ένα εκτελεστικό όργανο της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ όπως και τα γίδο-πρώβατα της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. !


-Γιώργος Εφραιμίδης

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΙΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΙΑ ΜΕ ΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΙΣΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΙΜΕΡΕΣ ΤΟΜΠΟΥΚ ΚΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΡΕΣΙ ΟΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΣ ΤΑ ΧΟΝΙΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΝΤΙΟΣ


-Αριστειδης Βισνας

Καί ζήσανε αυτοί καλά και εμείς με τα μνημόνια.


-Lambros Kouvaras

Και εδω. Εβραίοι. ?? Της κοντης. Τσουτσους. Φταινε οι τριχες. Για ολλα φταινε οι Αλλοι. Οταν είσαι αχρηστος. Και κομπλεξικος. Αυτα θα γραφετε. .


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras Ω τι βλέπω ? τσίμπησε και ο Ιουδαίος ΨΑΡΑΚΑΣ που θα μας πει γιατί ο Βασιλεύς & Αυτοκράτορας του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ πήγε το 628 μ.Χ. στην Ιερουσαλήμ και ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εβραίους ? Αλλά και τους Sihtirise σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ? περιμένω απάντηση ! Έτσι ?


-Lambros Kouvaras

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Το ψαρακας που κολαει. Μεσιε. Για να εχω καλο ερωτημα. .εισουν και εσυ. Δεσμοφυλακας. Στο. ΑΟΥΤΣΙΒΤΣ. .Μαλλον. ενας απο δαυτουςεισαι.


-Γιώργος Εφραιμίδης

Lambros Kouvaras ΔΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΚΙΒΕΡΝΙΣΙ ΕΣΙΦΕΝΕΤΕ ΣΙΝΙΘΙΖΕΣ ΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΙ ΚΙΒΕΡΝΟΥΣΑΝ Η ΠΑΤΡΙΟΤΙΣ ΣΑΠΙΖΑΝ ΦΙΛΑΚΕΣΘΕΣ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras Ρε χαρούμενε εβραίο-μασονάκο ΔΕΝ σου είπαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ από το 3ο Ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ ότι τον ΧΙΤΛΕΡ σας αυτοί τον εκλέξαν ! για να σας φυλάει μέσα στα στρατόπεδα για να μην σας Λυντσάρει ο εξοργισμένος κοσμάκης, & φυσικά να ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΕΤΕ σε αυτά τα στρατόπεδα επί του ασφαλούς μέχρι να σας κάνουν & ΕΣΑΣ κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! σκοτώνοντας εκατομμύρια κοσμάκη για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο Λαό του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! και φυγαδεύοντας τον ΧΙΤΛΕΡ σας στην ΒΟΛΙΒΙΑ φροντίζοντας τον μέχρι τα 92 χρόνια του ! Τώρα απάντα γιατί ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ σας κατέσφαξε την ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ σας ? & γιατί τον ρίχνετε ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΑΝΤΑ στις προσευχές σας ? Απάντα λοιπόν !


-Lambros Kouvaras

Μαλλον εσυ. Προτιμας να σε κυβερνα το ΚΚΕ. Με οδηγιες απο. Ρωσια. Μερια. Ξερεις. Οτι απο ολλην την Ευρωπη. Το. ΚΚΕ. Με τοσα εγκλήματα στην πλατη του. Με. 180000 νεκρους. Το. 70% αμαχοι. Και εχουν το θρασος. Να ξανασφαξουν. Στα νησια πηγαν. Οι ενοχοι.


-Lambros Kouvaras

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ρε εσυ. Κοψε. Τα ληγμενα. Θα σου καψουν τον εγκεφαλο. Εαν εχεις φυσικα. Τα στρατοπεδα Αουσβιτς ειναι σα το παιδομαζωμα να τα γλυτωσετε. Απο τον Ελληνικο στρατο. .Ωξω ρε. Απο την παρανγκα. Καραγκιοζη.


-Αριστειδης Βισνας

Lambros Kouvaras Μήπως ξέρεις γιατί στους ( αγίους τόπους) το Πάσχα ανάβουν τα καντήλια μόνο ( Έλληνες) ορθόδοξη και όχι άλλος λαός; Μήπως μόνο αυτοί έχουν το μπικ 3000 ανάματα;


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Καλώς τον πανέξυπνο Lambro Kouvara ! εκπρόσωπο της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. ! Για πες μας ρε Αστροπελέκι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Γιατί σας ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ το 1492 μ.Χ. η Βασίλισσα της ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΑΒΕΛΑ ? τον περιούσιο Λαό σας από την χώρα αυτή ? Αναγκάζοντας την ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ σας να πουλήσει της περιουσίες σας που αποκτήσαν με παράνομους τρόπους ? και στο ΤΕΛΟΣ να σας κατασχέσουν τα τιμαλφή & τον ΧΡΥΣΟ από τον Άγιο Λαό σας ? Διασκορπιζόμενοι στα πέρατα της γης ? που μετά από 500 χρόνια οι ΙΣΠΑΝΟΙ μαζί με τον ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ το 1992 μ. Χ. προσπάθησαν να ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την Βασίλισσα ΙΣΑΒΕΛΑ ! Αλλά τους πλάκωσε η εβραϊκή MAFIA καθαιρώντας τον ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟ και στέλνοντας τον εξορία στην ΑΡΑΠΙΑ ! & ενθρονίζοντας το Σαυροειδές γιό του ! να παριστάνει το ανδρείκελο της ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ Ιουδαίας πεθερά σας ! Απάντα λοιπόν !


-Lambros Kouvaras

Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλ δεν το ξερεις. Κλεψαμε τα μηλα των εσπεριδων. Αλλα τι λεω. Τωρα. Εσεις. Ησασταν με τον Ξερξη στις θερμοπυλες. Δεν πας στο διαλο. Ρε τουρκοσπορε. .η μαλακια σου κανει κακο.


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Ααα ρε χαμένο παρτάλι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να ήξερες το τι σας περιμένει ? θα πήδαγες σαν το ΒΑΤΡΑΧΙ ! για ρώτα την εγκληματική μασονική σας Οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ το τι σας περιμένει όλους ΕΣΑΣ που παριστάνετε τους ΖΑΒΑΛΙΔΕΣ ? Αι ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΡΕ ! απόβρασμα της κοινωνίας !


-Lambros Kouvaras

Οο ρε ρε πουστη μου. Τι ανθρωποι που κυκλοφορουν ελευθερα. Που επρεπε να ειναι στο τρρλαδικο..


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras ακόμα εδώ είσαι ρέέέ΄? Δεν σου το είπε η εγκληματική σας Οργάνωση ? ότι είστε προγραμματισμένοι να σας ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΜΕ ! να σας ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΜΕ ! & να σας ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ! μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ? μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???


-Lambros Kouvaras

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Μαλλον το εσκασες. Απο το Δαφνι.


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras Μην χολοσκάς ! σε έχουμε μαρκάρει ! και ΔΕΝ μπορεί να σε γλυτώσει ΤΩΡΑ ούούούτε ακόμα & ο μπαμπάς σου ο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΘΕΟΣ !!! Aaaaiiii GIT re eseoloum esek BUDALA Yahounti tsiotzoyklarim !


-Lambros Kouvaras

Ανατριχιασα. Ξερεις. Εφαγες το αυγουλακι σου.μην μας παθεις και τιποτα.


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras ΖΩΟΝ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙΣ να πληκτρολογείς shaco-hamas.blogspot.com


-Lambros Kouvaras

Αντε αντε. Το κουβαδακι σου. Και σε αλλη παραλια. Που πανε. Η χαμας ΙΣΣΙΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. .bye. bye.


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Lambros Kouvaras η εγκληματική σας MOSSAD Σου έχει πει ότι με εντολή του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! σας έχει προγραμματίσει μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & του ISLAM να σας περάσει και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας για γραβάτα ? μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ? για να σας βλέπουν και τα δίποδα ΖΩΑ οι μασόνοι σας, και να τους πιάνει ΤΣΙΡΛΑ ! panimai ? aaa harasio Balsioi DURAK !


-Άγγελος Μπούρης

μια ερώτηση γιατί ο βασιλιάς αφήσε τον Παπαδόπουλο ελεύθερο να κάνει ότι θέλει στην Ελλάδα?

τον φοβήθηκε?

δεν μπορούσε να τον ανατρέψει? μήπως τα συμφέροντα του έλεγαν αλλά?

γιατί δεν θαχαμε αττιλα

και χωρίς αττιλα οι Τούρκοι δεν θα τολμούσαν Αιγαίο,

θέλω απάντηση και όχι χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό μου .

είμαι ένας Έλληνας που απλά ρωταει κάνοντας σε να σκεφτείς ότι όλοι οι βασιλιάδες ήταν μαριονέτες και εξυπηρέτησαν συμφέροντα. τι τον υμνείς δε το βλέπεις μας κατεστρεψαν! που ήταν οι καλοί βασιλιάδες όταν Έλληνας σκότωνε Έλληνα, στην Σμύρνη που ήταν ? μπορώ να γράφω ώρες για την ανυπαρξία τους αλλά μάλλον πάλι τοίχο θα βρω .

σε ευχαριστώ πολύ!


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Άγγελος Μπούρης φίλε μου την απάντηση σου την έχει Δώσει ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ που τον εντάξανε με ύπουλο τρόπο μέσα στην εβραϊκή μασονική MAFIA μέσω ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ! και τον βάλαν να λέει Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ! Όταν γέρασε κατάλαβε πως για τον Βαυαρό Βασιλέα τους που τον φέραν οι εβραίοι στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN αφού πρώτα Δολοφονήσαν τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ με τους Δύο προσωπικούς του φρουρούς ! φορτώνοντας την Δολοφονία στους ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΟΥΣ ! Φτιάξανε Δικό τους σύνταγμα υπαγορεύοντας στον Βαυαρό ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ για να κάνουν προτεκτοράτο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ σαν το σημερινό ! Και πριν τον χώσουν στην φυλακή τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ για να τον καθαρίσουν και αυτόν ! Έλεγε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ που κατάλαβε το βρώμικο παιχνίδι των εβραίων ! Πώς το κόκκινο ΦΕΣΙ αντικαταστάθηκε τώρα με το εβραϊκό ΚΙΠΑ ! κατάλαβες τώρα γιατί τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ είναι προγραμματισμένα βάση σεναρίου να πάνε στου Διαόλου την μάνα μαζί με τα GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους τους ! που είναι και αυτά Δρομολογημένα για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού & από εκεί να ταξιδέψουν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ σκελετοί τους με τα κέρινα ομοιώματα τους στην Πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ ? & φυσικά η SAVURA οι κωλομασόνοι τους βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής Θάλασσας ! kapito mi kerido amigo ?


-Αριστειδης Βισνας

Πώς ήρθε αυτό το σόι στην Ελλάδα; Τούς κάλεσε ο λαός;


-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Αριστειδης Βισνας Μετά την Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που θέλησε να κάνει κατά 50% κράτος νοικοκυρεμένο μια και ήταν μασόνος έκανε νόμο τον 4286/26-8-1831 που απέκλειε τους Δημοσίους Υπαλλήλους και όσοι ασχολούνται με τα κοινά όπως οι Πολιτικοί ! να ΜΗΝ είναι μέλη της εβραϊκής μασονικής MAFIAS ! Και άφηνε από έξω τους ιδιώτες του μασονικού τομέα για να μπορούν να παίζουν τους ΚΛΕΦΤΕΣ & ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ! Τους εβραίους ΔΕΝ τους άρεσε αυτό μια και θέλαν το 100% να είναι οι ΠΑΝΤΕΣ μέσα στην εβραϊκή ΜΑΦΙΑ ! Έτσι στις 27/9/1831 τον ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ με τους ΔΥΟ προσωπικούς φρουρούς του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ! και φόρτωσαν την Δολοφονία στους ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΟΥΣ ! Καλώντας από την Βαυαρία τον 17 χρονών βασιλέα τους ! για να τον έχουν ανδρείκελο στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN που το κάναν σκάντζα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία με όλες της ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ της Ευρώπης & όλα τα Σαυροειδή που Διατηρούν ακόμη στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! Φρόντισαν και υπαγόρευσαν Σύνταγμα στον Βαυαρό ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ να τους συντάξει ! για να παίζουν ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ στις πλάτες του κοσμάκη με ΑΥΤΑ τα μασόνο-ειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ ! Και επειδή ο ομογάλακτος τους αδελφός ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ τους έκλεισε στο ξαφνικό όλες της μασονικές στοές για να μην μπορούν να ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ, του κηρύξαν τον πόλεμο με το 3ο Ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ αφού πρώτα τον προειδοποίησαν με την βύθιση του καταδρομικού ΕΛΛΗ στις 15/8/1940 να τους ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ της μασονικές στοές ! Το αποτέλεσμα ? τους αγνόησε ο ΜΕΤΑΞΑΣ & ΔΙΕΓΡΑΨΕ όλα τα χρέη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Λαού ! Έτσι αναγκάστηκαν οι εβραίοι & του είπανε το ΟΧΙ !!! και αναγκαστικά τον καθαρίσανε και αυτόν με τοξικό Δηλητήριο στις 29-1-1941 Δημιούργησαν εν συνεχεία τον εμφύλιο ! Βάζοντας τον κοσμάκη να παριστάνει τους Δεξιούς & Αριστερούς για να ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ! και εν συνεχεία βάλανε το 1952 να τους ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ όλες της μασονικές στοές ο πατέρας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ο Βασιλεύς ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚ ! Που τον στήσανε και άγαλμα στην είσοδο του χωριού της ΖΟΥΖΟΥΛΗΣ της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να ατενίζει την κορυφή του ΓΡΑΜΜΟΥ ! Αλλά οι κάτοικοι της περιοχής φρόντισαν να του σπάσουν τα χέρια με το σκήπτρο που κράταγε για τον αδελφοκτόνο πόλεμο που χρηματοδοτούσε παράλληλα και της ΔΥΟ πλευρές ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ εβραίος ! Δουλεύοντας παράλληλα και τον μπαμπά τους τον ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΘΕΟ !!! που σταμάτησε και ΑΥΤΟΣ να μασά τον Ιουδαϊκό τους ΤΑΡΑΜΑ ! & φυσικά ξέρει πώς τις ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΣ της κάνουν για λογαριασμό της ΣΙΩΝ α. ε. τα GOΪΜ-ΖΩΑ τους ! Όπως Αυτά που τα έχουν στο Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους ! καθώς στην σημαία τους φρόντισαν να μοστράρουν τις 12 φυλές του Iουδαϊκου ISRAEL κοινός KERATISTAN ! Και κουβαλάνε αυτά τα δίποδα GOΪΜ-ΖΩΑ τα χαρτονομίσματα με της βαλίτσες από την ΑΡΑΠΙΑ ! για λογαριασμό της ISRAEL MAFIAS ! για να κερνά ο Ιουδαίος & να πίνει πάντα μόνον ο Ιουδαίος με της OFSSHORE του ΚΕΡΑΤΑ ! Gege ? ή nuku gege ?

o Δημόσιος Κατήγορος από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου