Recent Posts

25 Νοεμβρίου 2022

Η ΚΙΒΩΤΟΣ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.

 Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α. Ε.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – info@kis.gr, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – protodikeio-thes@otenet.gr,  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ dtrox.the@hellenicpolice.gr,  - ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gadthe@hellenicpolice.gr - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ gr.imth@yahoo.com - Π.Ε.Κ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  peka.ken.maked@efka.gov.gr, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN - primeminister@primeminister.gr, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – jct1@compulink.gr, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – press@synigoros.gr, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – epathinai@europarl.europa.eu, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – grdel.un@mfa.gr, Ν.Α.Τ.Ο. – ambassador.sec@grdel-nato.be, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ – infopar@parliament.gr, ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ – pressoffice-gada@hellenicpolice.gr, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – minister@minfin.gr, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΣ – imsymis@yahoo.gr, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – assembly@tbmm.gov.tr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – mayor@thessaloniki.gr, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – rappou@edessa.gr, ΓΑΖΕΤΗ ΚΟΥΚΩΛΗ – gg.legalgroup@gmail.com, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - dimarxos@cityofxanti.gr, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –info@dimosdramas.gr , ΓΡΑΦΕΙΟ 235Γ της ΜΑΦΙΑΣ - dimthess@thessaloniki.gr, ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΣΚΑΚΗ – stella@tsiskaki.gr, EUROPACK Α.Β.Ε.Ε. – europacksa@yahoo.com, ERMIS PRIMAPACK - p.koredios@ermisprimapack.gr, ΠΙΡΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ – info@piraikaplastika.gr


Διάλογοι από Facebook:

-Θωμάς Μαρκουτσης

Δεν ντρέπεσαι λίγο που ανεβάζεις τέτοιες αηδιες μπορεί και συ να είσαι μπλεγμένος μεγάλος άνθρωπος εισαι

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Θωμάς Μαρκουτσης που είσαι μεγάλε ? αυτά τα ανεβάζουν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα εβραϊκά αφεντικά σου ! για να πείσουν τον μπαμπά σας τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ !!! πως είναι καιρός να τους χρήσει παντοκράτορες ! για να Βάλουν ΑΥΤΟΙ τάξη ! & να την πληρώσετε όλοι ΕΣΕΙΣ την ΑΛΗΤΑΡΟΥ εβραία πεθερά σας, που σας αποκαλούν GOΪΜ-ΖΩΑ μασόνους του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Gege ? ή nuku gege ? 

-Θωμάς Μαρκουτσης

Στέφανος Χατζής ΙωάννουΣτέφανος Χατζής Ιωάννου ότι ναναι

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Θωμάς Μαρκουτσης αμ τι νόμισες ΕΣΥ ? ότι ο ΘΕΟΣ !!! ΔΕΝ έχει μυαλό για να ΞΕΠΟΡΤΙΑΣΕΙ αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του ? μαζί με τα ΖΩΑ τους τα μασόνια ? είδες το τι τους κάναν την συναγωγή τους στις 13/11/2022 στην ISTAMBUL ? Για αυτό ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ήταν ΖΑΒΛΑΚΟΜΕΝΟΣ ! κατάλαβες ΕΣΥ πως η ΒΟΜΒΑ ήταν ΑΫΛΗ ? και αποδεκάτισαν εκεί για Δεύτερη φορά τους εβραίους ! ενώ η πρώτη ήταν τον ΜΑΡΤΙΟ του 2004 για τον εορτασμό που οργανώσανε οι εβραίοι των 550 χρόνων της Ίδρυσης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗΣ !

-Μανώλης Παπα

Άντε στον διάολο βρε αλήτες όλα σκευωρίες είναι από τους αντίχριστους για να κλείσουν τη κιβωτό ..αυτός ο άνθρωπος είναι άγιος 25 χρόνια έχει δώσει ψυχή κ σώμα ..τομάρια αλήτες συκοφάντες ντροπή σας ξευτιλες ...

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Μανώλης Παπα ρε χαμένο παρτάλι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ & της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! ΔΕΝ σας είπε η εγκληματική σας Οργάνωση η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να μην εκδηλώνεστε ? καθώς αποτελείτε την SAVURA μαζί με τους ΛΕΥΙΤΕΣ Δεσποτάδες της Αγίας σας ΣΙΩΝ α. ε. ? πάτε για ψαροτροφή βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? & τα εβραιόσκυλα τα αφεντικά σας ΦΟΥΝΤΑΡΩΝΤΕ μέσα στα 77 ενυδρεία των Κ.Ι.Σ. ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ σας ! kapito ?

-Μανώλης Παπα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου πήγαινε ρε μέχρι το Δαφνί για νοσηλεία που έχεις μπερδέψει τη πουτσα με τη βούρτσα ανισοροπε ψυχασθενή ..που θα με πεις παρτάλι του Ιουδαίου κερατά ...μαλακά ε μαλακά ..

-Μανώλης Παπα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου γιατί έσβησες το σχόλιο μου ρε ψυχασθενή ε ; 

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Μανώλης Παπα που είσαι χαϊβάνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πρέπει να ξέρεις πως εγώ σχόλια ειδικά από ΖΩΑ σαν και εσένα ΔΕΝ τα ΔΙΑΓΡΑΦΩ ! panimai ? balisioi DURAK !

-Μανώλης Παπα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου βρε σάλτα γαμησου σε τελική ανάλυση ψυχασθενή άντε για νοσηλεία στο Δαφνί ...

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Μανώλης Παπα ρε δεν ρωτάς τα εβραϊκά κώλο-αφεντικά σου γιατί σας αποκαλούν GOΪΜ-ΖΩΑ ? & γιατί σας βάζουν μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών για ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ τα ΚΟΥΛΙΑ σας ? κάνοντας τους κώλους σας ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ χωρίς ΒΑΖΕΛΙΝΙ ? μήπως για να έχετε ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά όλοι σας ? φρόντισε λοιπόν για να ΞΕΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το μυαλό σου μέσα στην ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ το κεφάλι σου, να πληκτρολογείς shaco-hamas.blogspot.com

-Μανώλης Παπα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου από τη μια πιστεύεις στον αρχάγγελο Μιχαήλ τον εξολοθρευτή όπως γράφεις κ από την άλλη βρίζεις το Χριστό ; Και αυτά που στέλνεις ποιος τα γράφει ;

-Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Μανώλης Παπα Σας τα γράφει ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας από την επουράνια ΜΑΦΙΑ ! που σας την μάθαν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ οι πάτρωνές σας εβραίοι, να τους λέτε ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΑΓΗ ! και αυτοί οι ΚΟΠΤΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ επειδή ξέρουν το τέλος τους, τον αποκαλούν ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ! anderstent ?


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25/11/2022 

Προς τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ της Βαλκανικής Κ.Ι.Σ. ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ 

Τέκνα περιούσια του μπαμπά σας του ΘΕΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ! Τα βλέπετε τα μασκαραλίκια σας ? που σας κατάντησε ο μπαμπά σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? Να απολαμβάνετε τους Διαλόγους των GOΪΜ-ΖΩΩΝ μασόνων σας που επιχειρούν να σας προστατέψουν με τον πολιτισμένο Διάλογο που κάνουν μαζί μας ! Απολαύστε λοιπόν τους Διαλόγους αυτούς, για να αντιληφθείτε στο ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ που έχετε περιέλθει ! Και πείτε μας μετά εάν έχετε ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΟ τι κάνατε τα 30.000,00 ευρώ της επιταγής όψεως με ημερομηνία 17/11/2003 που ο μπαμπά σας ο ΘΕΟΣ !!! έδωσε ΕΝΤΟΛΗ στον Ανώνυμο Συνδημότη της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ να καταθέσει ως πρώτο αυτό το ποσόν ! Για την ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που στόχο έχει την εξάλειψη της μασονικής Σιωνιστικής σας ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ που κατατρώγατε επί αιώνες, όλες της Οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και Ξεκληρίζατε τον κοσμάκη για λογαριασμό της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Περιμένουμε την απάντησή σας, εάν θέλετε να έχετε την ομαλή μετάβαση του περιούσιου λαού σας από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ στο τρίγωνο των ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ! από της ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ σας ! καθώς και τα ΖΩΑ σας τα υποτακτικά να έχουν και αυτά το ανάλογο ΤΕΛΟΣ που τα αρμόζει ! όπως αυτά που σας μοστράρουμε τους πολιτισμένους Διαλόγους τους ! Και τώρα περιμένω τον πανέξυπνο εβραίο να μας πει ποιος έφαγε τα χρήματα από την επιταγή όψεως των 30.000,00 ευρώ που εκδόθηκε με ημερομηνία 17/11/2003 και έγραφε για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ ? Αυτής που ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ τον φουκαρατζίκο κοσμάκη από την Σιωνιστική Μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώει όλες της Οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! γιατί η επιταγή της Κιβωτού των 30.000,00 ευρώ, που την κατάπιαν και αυτήν τα περιούσια τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α. ε. ! είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτήν την επιταγή που την ΔΩΡΙΣΕ ένας ανώνυμος συνδημότης της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! που στόχο έχει την εξάλειψη της εβραϊκής Μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! & την ανέγερση αυτού του παγκόσμιου Ιδρύματος στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! που ο κωδικός του τηλεφώνου της περιοχής αυτής συμπίπτει με το Όραμα που έβλεπε ο ΜΩΧΑΜΕΤ Β' με τα τρία πεντάρια 555 όταν Sihtirise o ΘΕΟΣ τους εβραίους το 1453 μ.Χ. από το Διεφθαρμένο ΒΥΖΑΝΤΙΟ μαζί με τον ΚΩΛΟΠΑΠΑ τους από το Βατικανό & άλλαξε και το όνομα σε ISTAMBUL ! Δίδοντας με τον τρόπο ΑΥΤΟΝ & το ΝΕΟ barcode 555 της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! περιμένω τους ομογάλακτους αδελφούς των εβραίων, τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ μαζί με τον ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ να Διαλευκάνουν την υπόθεση αυτήν & να δρομολογηθούν τα GOΪΜ-ΖΩΑ του Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα που αποτελούν και την SAVURA των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! για της κρουαζιέρες που τους αρμόζουν ! και φυσικά και τα 77 Κ.Ι.Σ. να ετοιμάζοντε για το γνωστό ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που τους περιμένει μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών τους πρωτευουσών ! για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


ο Δημόσιος Κατήγορος της Π.Ε.Ν.Ε. & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου