Recent Posts

26 Ιουνίου 2015

Η λυπητερή απόφαση του αρχιστράτηγου Αρχαγγέλου Μιχαήλ!!!



 ΑΠΟΦΑΣΗ της Π.Ε.Ν.Ε
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ 666
ΤΩΝ ΑΦΡΟΝΩΝ! ΑΠΛΗΣΤΩΝ! ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 27-6-2015
Κατόπιν εξακριβωμένων διαπιστώσεων για το τι γίνεται επάνω στον πλανήτη, να εφαρμοστούν τα ακόλουθα, προκειμένου να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!
1ον) Να σταλεί ο Εβραίος ταμίας της Μονής Πανορμίτου της Σύμης Αιμίλιος Κοέν για ξεκοκάλισμα από τα ψάρια ΠΙΡΑΝΧΑΣ και τα οστά του να τοποθετηθούν μέσα σε βιτρίνα του χώρου όπου φυλάσσονται τα ξίφη! Η δε φυσιογνωμία (σε φωτογραφία) του ΑΦΡΟΝΑ Εβραίου να τοποθετηθεί κάτω από τα πόδια του αρχιστράτηγου Αγίου Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ στις δυο εικόνες, που βρίσκονται στα δυο γραφεία της Μονής Πανορμίτη, που σκόπιμα φρόντισε να αφαιρέσει τον μιαρό πλεονέκτη, καθώς  λείπει ο ΑΦΡΟΝΑΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΣ Εβραίος! στις 20/6/2015 κατόπιν επιβεβαιώσεως του εκπροσώπου μας από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
2ον) Να σταλούν άπαντες για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ. Βασιλείς! Πρόεδροι δημοκρατιών! Πρωθυπουργοί! και Δικτατορίσκοι δήθεν χωρών! Και να τοποθετηθούν οι σκελετοί τους με τα κέρινα ομοιώματά τους στην πρωτεύουσα Αστανά του ΣΑΤΑΝΑ στο Καζακστάν! καθώς είναι οι συνεργάτες του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ! κι ευθύνονται για όλα τα δεινά της νοήμονος ανθρωπότητος!
3ον) Να δημευτούν όόόλες οι περιουσίες των 77 Κ.Ι.Σ. της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών! και να επαναξιολογηθούν οι συνεργάτες των μασονικών τους στοών, που αποτελούν και το ζωικό βασίλειο της μαύρης και λευκής αδελφότητος, κτησιχρησίας των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, καθώς περιέρχονται κι αυτά τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ, που ανήκουν ΤΩΡΑ κι αυτά στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ. Που όσοι από αυτούς θελήσουν να περάσουν από TEST  και να αποδείξουν ότι διαθέτουν μυαλό νοήμονος ανθρώπου, να παραμείνουν στις θέσεις τους επ’ αγαθώ της νοήμονος ανθρωπότητος. Οι υπόλοιποι που θα θελήσουν να ονομαστούν ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! οι εκλεκτοί προϊστάμενοι να σταλούν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και η ΣΑΒΟΥΡΑ που δεν διαθέτει γραφείο για να μοστράρει ο σκελετός τους μέσα σε βιτρίνα! αυτοί στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας!
4ον) Να ανεγερθεί στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ο παγκόσμιος ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ (ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ) σε Ρωσσικού ρυθμού, αυτών που κατακεραύνωσαν στις 11/9/2001 το έμβλημα του ιουδαϊκού τους Ισραήλ, τους δίδυμους πύργους, για να θυμίζει στις νοήμονες κοινωνίες τους ΑΫΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ της πεντάστερης ΜΑΥΡΗΣ ταξιαρχίας ISIS του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ Αρχιστρατήγου Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ!!! Καθώς και το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατέτρωγε επί αιώνες όόόλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών! Καθώς ο ναός της κτίστηκε το 1152 μ. Χ. και βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!
5ον) Να επαναλειτουργήσουν  οι δύο ναοί της Αγιά Σοφιάς στην Πόλη και της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις Φέρρες, και από μουσεία των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, που έχουν σφετεριστεί τους συγκεκριμένους ναούς να δοθούν στην λατρεία των πιστών, αφαιρώντας ότι εξάκτινα αστέρια βρίσκονται στους τρούλους των ναών, που αντικατέστησαν τον Παντοκράτορα Ιησού Χριστό με το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους Δαβίδ, που με το ένα τρίγωνο ο Παντοδύναμος Θεός μας θυμίζει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού  να πατάμε το καζανάκι του W.C. για να ενθυμούμεθα και τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους που με τα ΖΩΑ μασόνια τους τα κάναν παντού ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα τους, για να μοστράρει τελικά το αστέρι τους στα δημόσια αφοδευτήρια των W.C.
6ον) Να καθιερωθεί ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ κεντρικό νόμισμα η αρχαία Ελληνική δραχμή, καθώς ο Θεός του σύμπαντος όλη σχεδόν την σοφία του την έδωσε στους Αρχαίους Έλληνες! και την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ με την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ στους προβατοτρόφους και κατσικοκλέφτες Εβραίους!
7ον) Να σταλούν τα 751 ΖΩΑ του Ευρωπαϊκού κοινοβουστασίου για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα πιράνχας και οι σκελετοί τους να τοποθετηθούν στα έδρανα που κατείχαν! Στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ της δωδεκάστερης Ε.Ο.Κ. που συμβολίζει με την σημαία τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ, μετατρέποντάς την σε μουσείο που επιβάλλεται να στεγάζει μόνιμα τους συνεργάτες του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!
8ον) Να εκτοπιστούν από την περιοχή της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ο άφρονας και άπληστος εβραϊκός λαός, καθώς τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. θυμίζουν και ΔΗΛΩΝΟΥΝ το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ και να εγκατασταθούν αμιγώς Άραβες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
9ον) Να επαναπατριστούν όόόλοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στις χώρες απ’ όπου προέρχονται, καθώς η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ τους προωθούσε στις χώρες του δυτικού κόσμου, προκειμένου να δημιουργήσει το τεράστιο ΜΠΑΧΑΛΟ των χειραγωγούμενων Ευρωπαϊκών χωρών, για το βούλιαγμα των οικονομιών τους!
10ον) Να αδελφοποιηθούν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, όπως προστάζει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, με σήμα τον δικέφαλο αετό και σύμφωνα με την επιθυμία και του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή που κατέλαβε την Πόλη το 1453 μ.Χ. κι έθεσε υπό την προστασία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη, αποκόπτοντας τις σχέσεις με το μασονικό διεφθαρμένο Βατικανό των διαολόπαιδων Εβραίων.
11ον) Τέλος να αποκατασταθεί η παλαιά γραμμογράφηση 666 του Αντίχριστου ΚΕΡΑΤΑ με την ΝΕΑ γραμμογράφηση 555, που δηλώνει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που την καταργεί την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ κι επισήμως από 22/12/2012. Κι εφαρμόζει πλέον τους νόμους που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. διά χειρός Μωάμεθ, για την διαφύλαξη διά του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ δημοκρατικού πολιτεύματος, ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου