Recent Posts

11 Μαΐου 2015

Επιστολή στο περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ 666 ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


Θεσσαλονίκη 11-5-2015

Προς το περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
της ιεράς μητροπόλεως ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ ΒΟΛΟΥ

Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί

Σας ευχαριστούμε για το διμηνιαίο περιοδικό που λάβαμε του Μαρτίου – Απριλίου 2015 με το μήνυμα του μητροπολίτου σας κ.κ. Ιγνατίου, καθώς γράφει στο εξώφυλλο ΠΑΣΧΑ, Η ΠΙΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Κι αυτή την φορά είναι ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ!!! Αφού ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τα προγραμματίζει όλα στο αθόρυβο! που να καθιερώνει την 21η Απριλίου 2015 ως ημέρα ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ εορτασμού! της αποτίναξης του ιουδαϊκού μασονικού ζυγού, που κατέτρωγε όόόλες τις οικονομίες των λαών της γης! με τα κοινώς ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που κατόρθωσαν να κάνουν τον Θεό τους 1.000 κομμάτια, φτιάχνοντας αναρίθμητες θρησκείες κι αιρέσεις, προκειμένου να κυβερνήσουν  κάποτε κι επίσημα τον κόσμο, με την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά. Καθώς η εγκληματική τους Μοσσάντ ακόμη να μην ξέρει το τι τους ξημερώνει! αυτός ο μπαμπάς τους ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!!
Αποκαλώντας κι εσάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ιερείς ΛΕΒΙΤΕΣ. Δηλαδή υπηρέτες τους ιουδαϊσμού! Εντάσσοντας μέσα στις μασονικές τους στοές όόόλους τους επίδοξους και αφελείς πολίτες! μετατρέποντάς τους εν συνεχεία σε GOIM – ΖΩΑ, ανθρώπους χωρίς μυαλό! που σε αυτό κυριολεκτούμε! για να μην διαθέτουν ούούούτε ίσα με μιας κότας μυαλό! και να τους τοποθετούν στις διάφορες υπηρεσίες των προτεκτοράτων κρατών τους που υπηρετούν, όπως παλαιότερα σας το διατυπώσαμε για την γιγάντια Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 τους από 21/12/2012 που αθροίζει κι αυτό 11, και είναι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!
Και παρατηρήσαμε στα ενδότερα του περιοδικού σας το κείμενο που έγραψε ο αρχιμανδρίτης σας Επιφάνιος Οικονόμου με τον τίτλο, Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’: Προδότης ή Άγιος και Μάρτυρας; Βλέπετε λοιπόν πώς παραχαράσσουν την ιστορία το ραδιούργο εβραϊκό ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ; Εξοργίζοντας και τον Σουλτάνο το 1821 Μουράτ τον Β’, που επί εποχής Μωάμεθ Β’ το 1453 του Πορθητή της Πόλης, είχε θέσει την Ορθοδοξία και τον Πατριάρχη Γεννάδιο υπό την προστασία του ISLAM και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, αποκόπτοντας τους δεσμούς και τις τότε λυκοφιλίες που είχε η Ανατολική με την Δυτική Εκκλησία, του διαόλου κάλτσα που λέμε Πάπα του Βατικανού, που υπηρετούσε τα συμφέροντα των ΑΘΛΙΩΝ και ραδιούργων Εβραίων.
Με αποτέλεσμα να τον κρεμάσουν στις 10 Απριλίου του 1821 στην Πύλη του Πατριαρχείου της Πόλης, που παραμένει μέχρι και σήμερα κλειστή! Για να πάει και αυτός για την δόξα του ασκέρ σεϊτάν γιαχουντή! Και όχι για την δόξα του γένους των Ελλήνων! Που ο στρατηγός Μακρυγιάννης, το διατύπωσε ξεκάθαρα λέγοντας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Επιλέξαμε να μας κυβερνά ένας βάρβαρος! ένας απολίτιστος! και ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ εβραϊκός λαός! Αλλά και ο Θεοδωράκης Κολοκοτρώνης, όταν γέρασε το κατάλαβε, κι έλεγε κι αυτός! «το κόκκινο φέσι αντικαταστάθηκε με το μαύρο φεσάκι, το ιουδαϊκό ΚΙΠΑ! για πιο ΜΑΥΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!» Ενθυμούμενος τα νιάτα του, όταν τον είχαν εντάξει στην ΕΛΕΕΙΝΗ μασονία οι θρασύδειλοι Εβραίοι! βάζοντας να ξεσηκώνει τους αφελείς στην Ρούμελη και τον Μοριά! Με το παραμύθι που του είχαν μάθει οι Εβραίοι να λέει «Ο Θεός ωρέ!!! υπέγραψε την ελευθερία μας! και την υπογραφή του δεν την παίρνει πίσω».
Μόνον που αυτός ο Θεός φρόντισε να γράψει τους νόμους του  από το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ! και να το διατυπώσει κι ΕΓΓΡΑΦΩΣ πως οι πάντες θα τον εγκαταλείψουν! προσχωρώντας στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ, για να αποδείξει και μόνον με την υπογραφή του! πως ο εβραϊκός ΣΤΟΧΟΣ που επισημάνθη! ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!! από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων! και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ. δηλώνουν το Χριστός Ανέστη! Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου