Recent Posts

30 Απριλίου 2014

Ανατινάξεις επιπέδου σε ΙΡΑΚ - ΣΥΡΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΑΛΗΤΑΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΝΑΝ

ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΙΣ 26-4-2014

Θεσσαλονίκη 30-4-2014

Αυτά έχουν τα παντοκρατοριλίκια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που διοργανώνουν εκλογές στις φεουδαρχικές τους μπανανίες. Να εισπράττουν καθημερινά ανατινάξεις πολλών αστέρων!
Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν στο Αφγανιστάν τις εκλογές οι παντοκράτορες ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, που εισπράξανε και στο Αφγανιστάν ανατινάξεις επιπέδου! Εισπράξανε στις 26-4-2014 μια τριπλή ανατίναξη μέσα στο ΙΡΑΚ σε ΔΗΘΕΝ προεκλογική συγκέντρωση, μια και όλο ταγματασφαλίτες ήτανε, που αποδεκατίστηκαν τα μασονοειδή απόβλητά τους από τις εκρήξεις, μετατρέποντας τις συγκεντρώσεις σε εκατόμβες νεκρών γκόιμ!
Ταυτόχρονα την ίδια μέρα 26-4-2014 μέσα στη ΣΥΡΙΑ, που είναι και το προπύργιο των μισθοφόρων της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., που αυτούς τους παρουσιάζουν για στρατό του υποτακτικού τους Μπασάρ Αλ Άσαντ, βάζοντας τον Άσαντ να μαζεύει από κάτω σπασμένες εικόνες από χριστιανικό ναό, από την προβοκάτσια που οι ίδιοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι είχαν κάνει με τους μισθοφόρους τους, για να πείσουν τα αποβλακωμένα μασόνια τους, αλλά και τους ΔΗΘΕΝ αφελείς, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα! πως την βρομοδουλειά την έκαναν οι απολίτιστοι κι αιμοσταγείς Μουσουλμάνοι της Αλκάιντα! Και για τις χολιγουντιανού επιπέδου ανατινάξεις που εισπράξανε οι μισθοφόροι τους μέσα στην Συρία, ούτε κουβέντα!
Την ίδια μέρα τους προέκυψε και ανατίναξη τετραώροφου κτιρίου μέσα στην Αυστρία, διερευνώντας τα αίτια πώς τους προέκυψε αυτό! αφού εκεί δεν υπάρχουν Μουσουλμάνοι για να τους κάνουν τέτοια ζημιά. Ενώ παράλληλα έχουν και την έννοια πώς να σβήσουν την φωτιά, που οι ίδιοι άναψαν στην Ουκρανία, διαμελίζοντάς την κι αυτήν! Και συνάμα έχουν και τις σκοτούρες τους με τις εκλογές που διοργανώνουν μέσα στις φεουδαρχικές ευρωπαϊκές μπανανίες, που μεθοδεύουν για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους!
Έτσι είναι! Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη ιουδαϊκή, είναι πολύ φυσικό να τους ξεφεύγουν, και να σκάνε κατά γης, προβληματίζοντας τους παντοκράτορες Σιωνιστές, μήπως τελικά ο μπαμπάς τους, ο Θεός, τους προορίζει για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C.!!! για να ξεχαϊβανέψει τελικά το ΣΥΜΠΑΝ;;;
                                                Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου