Recent Posts

30 Σεπτεμβρίου 2013

Προς PACKO FLEX α.ε.β.ε. θυγατρική της ΣΙΩΝ α.ε.



Θεσσαλονίκη 30-9-2013
Προς PACKO FLEX A.E.B.E.
Βιομηχανία παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας
1ο χιλ. λεωφ. Μαρκόπουλου – Καλυβίων ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπ’ όψιν κυρίου Βόγκλη

Κύριε Βόγκλη
Εις απάντηση του τιμοκαταλόγου που μετά από καιρό μας στείλατε και μετά από οχλήσεις μας, διαπιστώνουμε ότι αυτές είναι τιμές για ΚΑΦΡΟΥΣ και για ΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!
Σίγουρα γνωρίζετε πως επάνω στον πλανήτη γη, υπάρχει ένας περιούσιος λαός, που ακούει στο όνομα Ιουδαϊκό Ισραήλ και τον άφησε ο μπαμπάς τους ο Θεός να διαφεντεύει τους συνανθρώπους τους, για να ξεφορτώνουν οικονομικά τους φορτωμένους, δηλαδή αυτούς που είναι ΚΛΕΦΤΕΣ!!! Μια και όπως τους είπε τους προγόνους τους, ότι με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ πράττουν αμάρτημα! ΟΠΟΤΕ και οι πρόγονοι τους επινόησαν το ΤΑΛΜΟΥΔ, που είναι και ο τυφλοσούρτης τους, έφτιαξαν τα μασόνια τους, που αποτελούν το ζωικό βασίλειό τους, επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και άρχισαν την στελέχωση των στοών τους, προκειμένου να γίνουν και οι επίσημοι κυρίαρχοι επί της γης, μετατρέποντας τους συνανθρώπους τους σε κτήνη και βάζοντάς τα να βοσκάνε παράδες μέσα στα ιουδαϊκά τους λιβάδια, δουλεύοντας παράλληλα τον μπαμπά τους τον Θεό ψιλό γαζί, μια και πιστεύουν ακόμη πως είναι αχμάκης (αγαθός) μη γνωρίζοντας οι έρμοι ότι όόόλες αυτές οι επιχειρήσεις που έχουν συλλέξει υπό τους πόδας  τους, περιέρχονται  στις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, με βάση πάντα την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ, που αφήνει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους στα νοήμονα όντα του πλανήτη αυτού στις 14/11/2013.
Και όπως θα φαντάζεστε, μια και είστε νοήμον ον, τους ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ!!! για τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει κατά της ανθρωπότητος. Και όπως σας το έχουνε ψιλοπεί οι ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες, εμάς ο Θεός μας έκανε παρατηρητικούς, και να αποκωδικοποιούμε τις σκέψεις των άλλων, γι’ αυτό και μας φόρτωσε με πολύ χρήμα, σε βαθμό που να μην μπορούν να μας ξεφορτώσουν τα περιούσια τέκνα του, αλλά και να μην μπορούν να  μας στείλουν στα μνήματα με τις άπειρες δολοφονικές απόπειρές τους με επιστημονικό πάντα τρόπο για να μην τους παίρνει χαμπάρι και ο μπαμπάς τους ο Θεός, μια και η εγκληματική τους ΣΚΑΤΑΤ με την δολοφονική τους Μοσσάντ αλλά και τις λοιπές θυγατρικές δήθεν μυστικές υπηρεσίες τους όπως η Ε.Υ.Π. του GREKYLISTAN τους, αλλά και των λοιπών υποτιθέμενων χωρών δουλεύουν αόκνως προκειμένου να μετατρέψουν τον πλανήτη γη σε ένα απέραντο ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!
  
-2-
Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι μας ανακαλύψατε από μια παλιά κάρτα δική μας του 1993, που έγραφε ALFA BETA ROTO A.B.E.E. και μας θυμίσατε τον Γιάννη Αργυρόπουλο, που είναι ακόμη στοάρχης κι έχει τριγύρω τα υποτακτικά του μασόνια σαν τον Σπύρο Βαρβάρα, που τον έβαζαν να συνεργαστεί μαζί μας, και με το πρόσχημα ότι ζορίζεται οικονομικά, να του σπάμε παράλληλα επιταγές, στην αρχή αφιλοκερδώς και να του δίνουμε επιταγές δικές μας 10.000.000 δρχ. για να μπορεί να παίρνει υλικά συσκευασίας από τον Γιάννη Αργυρόπουλο, να τον βάζουν να χρεοκοπά την επιχείρησή του, και να την αλλάζει κάθε τόσο την επωνυμία και την διεύθυνσή του, να τον βάζουν να το δίνει φωτιά όπως έκανε και ο Γιάννης Αργυρόπουλος επάνω στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, και να βάζουν και τα πανέξυπνα τέκνα του μπαμπά τους ΘΕΟΥ το Σ.Δ.Ο.Ε. τους από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης να μας κάνει έλεγχο γιατί ορθώσαμε ανάστημα στον τότε φεουδάρχη Μωυσή Κωνσταντίνη του Κ.Ι.Σ., που ήταν και ο γενικός δερβέναγας του βαλκανικού φεουδάτου τους, για ποσόν κατ’ αρχήν 20.630 ευρώ τον Μάρτιο του 2003 από δύο επιταγές κωλομάσονων τους, όπως και για μια τρίτη επιταγή αξίας 14.845 ευρώ, την οποία αναγκαστικά μας την πλήρωσαν, μια και τους κάναμε γενικώς όλους ΝΤΑΡΜΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙ από τους ταγματασφαλίτες τους, τους Σ.Δ.Ο.Ε., τους Λευΐτες Δεσποτάδες τους, και τα λοιπά πατσαβούρια τους που τα έχουν ακόμη επάνω στα δικαστικά έδρανά τους. ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ γραπτώς στον τότε καρπαζοεισπράκτορά τους Απόστολο Φωτιάδη, υφυπουργό Οικονομικών, που τώρα τον έχουν βάλει υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως, πως αν αυτοί βγούνε λάδι, εμείς θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα ανέβουμε σε μιναρέ και θα κάνουμε τον ΧΟΤΖΑ!!
Όπως βλέπετε αναγκασθήκανε τα 14.845 ευρώ να μας τα δώσουν κι έτσι σε μιναρέ δεν ανεβήκαμε ακόμη, καθώς τους κάναμε και μια δεύτερη τρίπλα μέσα στο Σ.ΔΟ.Ε. τους, που τους βγήκαν τα μάτια ΕΞΩ!!! μια και ο μπαμπά τους ο Θεός τους έχει προγραμματίσει να πάνε από ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ μέσω ISLAM!!! Βλέπεις τέτοια περιούσια τέκνα που είναι, με τέτοιο κεφάλι; τέτοιο ξύρισμα τους χρειάζεται!  Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 14/11/2013 και στο πρόγραμμα είναι να αποκαλύψουμε και να εξαρθρώσουμε όχι τους Χρυσαυγίτες και τους Συριζαίους αλλά και τα λοιπά μινικόσκυλά τους, που τα έχουν μέσα στο μπουρδέλο τους, που το αποκαλούν Βουλή των Ελλήνων, αλλά να ξετινάξουμε την πραγματική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!
                                                                                   Με πολύ χαρά
                                                                                   για την SHACO





                                                                             ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                             μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου